Zabavne činjenice o Vagama

Zabavne činjenice o Vagama

Zabavne činjenice o Vagama
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.09.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

"Ja balansiram" je ključna fraza ovog znaka. Kada je u pitanju održavanje reda, Vaga je ta koja vodi čopor. Vagama je partnerstvo izuzetno važno, naročito na privatnom području. Obožavaju pobjeđivati i surađivati. Vaga ne voli dugo biti sama.

Prijatelji i obitelj

Vaga voli zabavu i pomagati bližnjima. Ona je odličan prijatelj. Iako je ponekad neodlučna, kada to situacija od nje zahtijeva, odmah djeluje. Ovaj znak je izuzetno fleksibilan i obožava provoditi vrijeme s prijateljima i obitelji. Nikada se ne ustručava organizirati zabave. Društvena je i ljubazna, zbog čega će se većini ljudi odmah svidjeti. Vaga s lakoćom unosi ravnotežu u svoje okruženje. Kada su u pitanju izazovi, vaga će uvijek sagledati pozitivnu i negativnu stranu. Upravo zbog toga je odlična u rješavanju problema.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

Za Vagu je uspostavljanje ravnoteže izuzetno važno. Odličan je vođa i ne boji se teškog rada kako bi dobila ono što zaslužuje. Istina i pravda su Vagama prioritet. Rad s ljudima je nešto što obožava jer je to društveni znak. Voli umjetnost i može biti jako uvjerljiva.

Vaga će biti najbolja kao policijski službenik, odvjetnik ili sudac. Uspjet će i na području diplomacije, uređenja interijera, skladanja ili modnog dizajna. Vaga se ne boji rada u društvu, dapače. Njena sposobnost diplomacije će ju služiti cijeli život.

Vaga može biti jako neodlučna kada je u pitanju ulaganje ili trošenje novca. Uvijek se trudi dobro uravnotežiti novac tako da dio uštedi, a dio potroši. Njena ljubav prema modi i uređenju doma prevladava kada troši i ulaže novac. Vaga neće štedjeti kada će trebati potrošiti novac na nekoga koga voli.

Ljubav i seks

Ako treba, Vaga će cijeli život provesti u potrazi za pravim partnerom. Vagi je u vezi izuzetno važan mir i ravnoteža. Nije joj prirodno da bude sama. Ona se mora povezati s drugima. U seksu je kreativna i izražajna. Trudi se partnera učiniti zadovoljenim putem seksa i razgovora. Vaga je šarmantna i posvećena traženju savršene ravnoteže, zbog čega je jako ugodan partner.

Saznajte kako zavesti Vagu!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Vage su to bubrezi, donji dio leđa, nadbubrežne žlijezde i slijepo crijevo.

Vladajući planet

Vagom vlada Venera. To je planet nježnosti i uravnoteženosti. Upravlja ljepotom, šarmom, emocionalnim kontaktom, posesivnošću, povezivanjem, pjevanjem, umjetnošću i moralom.

Boja

Boja Vage je plava.

Kamen

Kamen Vage je safir.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 1, 2 i 7.

Kompatibilnost

Vaga se najbolje slaže s Vodenjakom i Blizancima.

Provjerite kako se Vaga slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Vage je Ovan.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Vagu je nešto povezano uz opuštanje ili glazbu.

Karakteristike koje voli

Harmoniju, dijeljenje s drugima, pažnju i boravak na otvorenome.

Karakteristike koje ne voli

Nepravdu, grubost i nasilje.

Dom

Vaga pripada sedmoj kući. To je kuća koja se fokusira na brak, partnerstvo, odnose s javnošću, otvorena neprijateljstva i druge ljude.

Poznate Vage

Dwight Eisenhower, Groucho Marx, Sarah Ferguson, Sting, Serena Williams, Julie Andrews, Gwen Stefani, Zac Efron, Matt Damon i Mickey Rooney.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije