Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Što god ste u životu prejako željeli, to će se ovaj mjesec zaustaviti. No, ne dopustite da dođe do toga. Prestanite koristiti silu. Postići ćete više ako smirite situaciju, smanjite pritisak na druge, uključujući i sebe, i jednostavno prihvatite stvari kakve jesu. Živite dan po dan. Prirodno je osjećati i odmah reagirati. Obratite pozornost na detalje. Istinski brižan stav će vam dobro poslužiti.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Ovaj mjesec ćete na fizičkoj razini osjetiti utjecaj određenih emocija koje se žele osloboditi. Ne zaboravite da stres (uključujući i fizičku bol), ne dolazi iz samih osjećaja već zbog pružanja otpora. Bez obzira koliko negativno osjećaji izgledali, najbolje im se prepustiti, izraziti te osjećaje privatno i sigurno. Oslobodite ih i opustite.

Broj 1 je broj ega i osjetljive energije listopada će vjerojatno utjecati na vas. Obratite pozornost na to gdje se natječete a da toga niste ni svjesni. Primijetite kako se stres (i bol) smanjuju kada zamijenite suparništvo i natjecanje sa strpljivošću i suradnjom.

Prestanite živjeti prema tuđim idealima. Najveći doprinos životu čine ljudi koji ignoriraju društvena pravila i jednostavno čine ono što osjećaju da je ispravno.

Budite taktični i pomažite. Nije poanta u negiranju vlastitih osjećaja, misli i potreba, već u otkrivaju koji su vaši trenutni osjećaji, misli i potrebe.

Drugima će možda biti teško povezati se s vama ili razumjeti ono što proživljavate. Želite da budu strpljivi s vama, ali ćete također i sami morati biti strpljivi s njima. Više od svega, morate biti strpljivi sa sobom i vlastitim napretkom. Prestanite pružati otpor stvarima koje jednostavno ne možete promijeniti.

Strpljenje i detalji su glavne teme ovog mjeseca. Kako stvari izgledaju početkom mjeseca će se drastično promijeniti do kraja mjeseca. Dok ne dobijete cijelu sliku, ne forsirajte ništa.

Sada imate priliku formirati neku vrstu partnerstva u kojem se pojedini talenti mogu kombinirati. Suradnja je dvosmjerna ulica i, bez obzira na to tko je još uključen, svatko mora slobodno tražiti i dati suradnju. Povjerenje je bitno. Pokušajte osigurati atmosferu u kojoj se svatko može osjećati ugodno i stvari će glatko teći. Nesigurnost, strah, ljutnja, nestrpljivost ili različita gledišta ometaju svaki napredak.

Usporite. U vašem životu se događa velika transformacija. Nova stvarnost, novi početak. Neka se razvija kako treba. Doživjet ćete snagu vlastitog strpljenja. Listopad je mjesec laganog tempa koji će vam pomoći izliječiti emocionalni, psihički i fizički utjecaj prošlih događaja. Nemojte pretjerano reagirati na ono što vas udaljava od planova. To se događa s razlogom. Iskoristite ovaj mjesec kao pripremu za neku vrstu ulaz ili izlaz u studenom.

Nema potrebe izbjegavati probleme ili ljude. Taktično izrazite kako se osjećate. Prije nego krenete naprijed, trebate se opustiti uz ljude i situacije koje utječu na vaš život. Dajte im svoju podršku, slušajte ih, surađujte ​​s njima, usredotočite se na njih i uključite ih u svoj život.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije