Ruke otkrivaju godine, a evo kako to spriječiti!

Ruke otkrivaju godine, a evo kako to spriječiti!

Ruke otkrivaju godine, a evo kako to spriječiti!
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 1.356
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kada govorimo o starenju kože, prirodno nam je urođeno da brinemo oko svih promjena koje počinjemo primjećivati na mjestima na koje obraćamo najviše pažnje (čitaj: lice, vrat i dekolte). Odjednom, vidimo sve proširene pore, sitne linije ispod očiju za koje se kunemo da nisu bile ovdje prije dva dana ili staračku pjegu koja se čarobno pojavila preko noći.

Međutim, jedan dio tijela (koji nas zapravo može i najviše postarati) ponekad nepravedno zapostavljamo: naše ruke! S obzirom na sve divne stvari za koje ih koristimo (poput pripremanja jela, držanja ruku naših voljenih osoba i vožnje auta, bicikla, itd.) logično je da će se na njima vidjeti promjene na koži vezane uz starenje. Kako bismo što duže održali ruke lijepima i mladima, danas donosimo naša tri najdraža načina kojima ih održavamo u odličnoj, mladolikoj formi…

Prije svega, razmislite koliko puta u danu operete ruke, koliko često su izložene bakterijama i u kontaktu sa svim elementima majke prirode. Poanta? Na početku trebate raditi piling ruku kako biste se riješili mrtvih stanica kože te vratili sjaj i tonus koži ruku. Nama se jako sviđa ovaj DIY recept na bazi cimeta koji radi čuda i na najtežim slučajevima. Jednostavan, prirodan i nevjerojatnog mirisa – samo pomiješajte dvije žlice smeđeg šećera s jednom žlicom maslinovog ili kokosovog ulja te jednom čajnom žličicom cimeta. Utrljate smjesu u kožu nježnim pokretima i zatim dobro isperite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije