Kako do jače erekcije i izdržljivosti?

Kako do jače erekcije i izdržljivosti?

Kako do jače erekcije i izdržljivosti?
  • Objavljeno: Petak, 12.12.2008.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Jedite zdravu hranu

Postoji bezbroj tretmana, preparata i sprava za koje se tvrdi da mogu povećati volumen i izdržljivost, ali u zbilji malo je njih zaista učinkovito. Treba li se onda zadovoljiti onim što nam je dao Bog ili se ipak može nešto učiniti po tom pitanju. Naravno da se može! Za početak jedite laganu hranu i redovito vježbajte kako biste došli u bolju tjelesnu kondiciju, a tu su naravno i mali praktični savjeti koji će povećati izdržljivost i smanjiti pritisak zbog mogućeg lošeg finisha.

Erekcija je veliki stres za muško tijelo jer krv i hormoni troše mnogo hranjivih tvari. Dakle, dobra prehrana je ključna za one koji se nadaju učestalom seksu. Ugljikohidrati, koji su osnova za dobivanje energije, apsolutno su najvažniji dio prehrane. Važno je konzumirati cink, i to po mogućnosti svakodnevno, jer je cink vitalan za proizvodnju testosterona, tekućine u sjemenovodu i spermija. Cink možemo naći u jetricama, morskim plodovima, grašku i grahu, a možete uzeti i vitaminske nadomjeske koji sadrže cink.

Izbjegavajte hranu bogatu mastima prije seksa. Višak masti smanjuje razinu testosterona u tijelu, slabi libido i otežava ejakulaciju. Usto, nezdrava hrana otežava cirkulaciju i time samu erekciju. Ako s izabranicom idete na večeru, nemojte počistiti tri tanjura i popiti nekoliko čaša vina ili piva jer se nakon toga nećete proslaviti u krevetu. Jedite bar jedan sat prije seksa kako biste stigli probaviti hranu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije