Anđeoska poruka za utorak, 12.06.2018.

Anđeoska poruka za utorak, 12.06.2018.

Anđeoska poruka za utorak, 12.06.2018.
  • Objavljeno: Utorak, 12.06.2018.
  • Broj pregleda: 488
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Anđeoska poruka za utorak, 12.06.2018.
Izvor slike: Unsplash

Poruka: Pogledajte u zvijezde i osluhnite svoje srce.

Stojite li ispod zvijezda i osjetite li njihovu čaroliju? Oživljavaju vašu dušu. Zvijezde najbolje možemo vidjeti kada se pojavi mjesec. Kada promatramo zvijezde, vidimo pokret, osjećamo ekspanziju, shvaćamo koliko smo maleni i moćni ispod zvijezda. Obnavljamo svoju energiju i svoje umove. Doživljavamo drevnu tajnu i čaroliju jedne snage. Možemo iskoristiti vlastitu povezanost s njom.

Umirimo se, otvorimo svoje srce, razbistrimo naše umove i prihvatimo sve što dolazi. Sljedećih nekoliko večeri, kada je mjesec na nebu, pogledajte u zvijezde. Budite zahvalni na životu koji živite.

Uživajte u energiji beskonačnih mogućnosti svim svojim osjetilima i osjetite zahvalnost i ljubav. Shvatite da postoji toliko mudrosti i toliko ljubavi koju možete primiti.

Ako se ikada nađete u situaciji da ne znate što učiniti ili vam je potreban savjet, stanite ispod zvijezda. Zamislite situaciju koju želite riješiti i dopustite odgovorima koje tražite da dođu k vama. Znajte da ste dio nečega velikog, moćnog i dubokog.

Najnovije

Najčitanije