Zadnji dan Drive-In Kina na Velesajmu uz cijenu ulaznice od 20 kn

Zadnji dan Drive-In Kina na Velesajmu uz cijenu ulaznice od 20 kn

Zadnji dan Drive-In Kina na Velesajmu uz cijenu ulaznice od 20 kn
  • Objavljeno: Subota, 23.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Obitelj i dom

U petak su posjetitelji dupkom punog Drive-In Kina na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma uživali u odličnom blockbusteru Brzi i Žestoki: Hobbs & Shaw. Iako je to trebala biti posljednja projekcija ovog višednevnog uspješnog događanja, organizatori su razveselili publiku najavivši dodatnu projekciju za koju ulaznice mogu nabaviti po akcijskoj cijeni od 20 kuna!

Ali, nije kraj kad mislite da je kraj, nego kad, kao u sportu, sudac označi kraj. Ovoga puta sudac je bila naša publika. A kad publika kaže još - mi idemo dalje,” - kažu organizatori projekta iz marketinške agencije Kreativna Poslovna Rješenja.

Za rastanak s publikom Drive-In Kina, najvećeg eventa – s razmakom, u subotu uvečer organizatori najavljuju veliko finale događanja:

Za kraj smo ostavili pravu filmsku i gurmansku poslasticu, jer poslije svih ovih divnih filmova, zabavnih večeri i mnoštva događaja, od prosidbe i praznog akumulatora do proslava godišnjica braka u autu uz čašu pjenušca, pa do naših bitaka s vjetrovitim i kišnim vremenom, publika je zaslužila da završetak ove serije projekcija u Drive-In Kinu bude začinjen nezaboravnim iskustvom!”.

U subotu će publika uživati u sjajnoj foodie komediji Glavni kuhar, s jakim glumačkim imenima u glavnim ulogama kao što su Dustin Hoffman, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, John Leguizamo, Sofia Vergara i Jon Favreau.

Sjajna glumačka ekipa na okupu jamac je uživancije, a ako specijaliteti u filmu uznemire vaše želuce, tu je bogati poklon paket s pićima i grickalicama koji ćete dobiti na ulazu u kino, kao i svih prethodnih večeri. Osim toga, u prostor Drive-In Kina možete naručiti i hranu putem aplikacije Pauza.hr koja će vam stići izravno u automobil. Spojite dva užitka odjednom!

Organizator i partneri projekta odlučili su publiku nagraditi posebnom cijenom ulaznice za subotnju projekciju koja će iznositi 20 kn po automobilu. Prihod od prodanih ulaznica svih večeri namijenjen je Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica iz Zagreba. Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts, Anamarija i Podravka. Partner i prijatelj ovog projekta je Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije