Izvedite frendicu u Drive-In Kino i uživajte u dobrim filmovima i izvrsnom ugođaju

Izvedite frendicu u Drive-In Kino i uživajte u dobrim filmovima i izvrsnom ugođaju

Izvedite frendicu u Drive-In Kino i uživajte u dobrim filmovima i izvrsnom ugođaju
  • Objavljeno: Srijeda, 13.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Obitelj i dom

Od ovog četvrtka napokon imamo priliku uživati u izvrsnim filmovima zahvaljujući Drive-In Kinu, humanitarno kulturnoj inicijativi – s razmakom! Za vrijeme osmodnevnog filmskog spektakla, svake će se večeri na dva velika ekrana prikazivati atraktivni filmovi.

Od ovog četvrtka napokon imamo priliku uživati u izvrsnim blockbusterima zahvaljujući projektu Drive-In Kino, humanitarno kulturnoj inicijativi – s razmakom! Tijekom ovog osmodnevnog filmskog spektakla, svake večeri će se večeri na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, od 21 sat na dva velika ekrana prikazivati atraktivni filmski blockbusteri.

Prilika za izlazak s frendicom

Fali ti druženje s frendicom? Povedi ju u Drive-In Kino! Ako se želite nasmijati i dobro zabaviti vaš izbor neka budu Prevarantice koje su na rasporedu u nedjelju 17.5., a nemojte propustiti ni vrhunsku dramu Emma, koja je na repertoaru u utorak 19.5.

Ako ste se zaželjele zgodnih frajera, u petak 15.5. prikazivat će se Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw s prezgodnim Dwayneom Johnsonom i Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi, a negativca igra svestrani Idris Elba, dok je u subotu 16.5. na redu Ryan Gosling u filmu Prvi čovjek.

Osim navedenih, u Drive-In Kinu vas očekuju i drugi vrhunski filmovi kao što su Yesterday, The Shiny Shrimps i Smrtonosni strojevi!

Izađite van, obucite sve ono što ste kupile online i uživajte jednu večer. Možete se dogovoriti i kao ekipa otići skupa u izlazak na vrhunski film. Dogovorite se tko vozi, smjestite automobile jedni pored drugih i uživajte u posebnom filmom doživljaju Drive-In Kina.

Novac ide u humanitarne svrhe

Cijene ulaznica za dvije osobe je 100 kuna i uključuje poklon paket s pićem i grickalicama. Prihod od ulaznica ovog osmodnevnog eventa bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.

Realizaciju projekta Drive-In Kina u Zagrebu omogućila je njemačka farmaceutska kompanija STADA, a sponzorski se pridružuju Stella Artois, Pauza.hr, Bobi Snacks, Violeta, Prolom voda, Orangina, Prima namještaj, Nature Addicts i Anamarija kava i Wiener osiguranje. Medijski partneri projekta su RTL televizija, portal Net.hr, Radio Antena, Jutarnji.hr, Gentleman.hr, CentarZdravlja.hr, Zoona.hr, Go2Digital, Midas Network i Entrio.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije