Kako zavesti Bika?

Kako zavesti Bika?

Kako zavesti Bika?
  • Objavljeno: Subota, 21.05.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Vrlo je moguće da se Bik šarmom već uvukao u vaš život. Zanimljiv, razigran, osjetljiv i romantičan, Bik je veliki prijatelji, ljubavnik, muž i roditelj. Svatko tko zna Bika također zna da ne prihvaća "ne" kao odgovor, ali što je s njegovim drugim, manje poznatim osobinama? Za dublje razumijevanje seksi, tvrdoglavog Bika, čitajte dalje.

Stavite Bika u sobu punu pripadnica suprotnog spola i on će se vjerojatno snaći bez problema. Dobar je u koketiranju, pa ga možda ne želite ostaviti u prostoriji punoj žena, ali ako je istinski zagrijan za vas, neće ih ni primijetiti. Drugim riječima, Bik odgovornost shvaća ozbiljno. Voli osvajati, ali ako je vas već osvojio, potrudit će se da vas zadrži. Za razliku od svog prethodnika Ovna, njemu osvajanje nije samo igra. On želi dugoročnog partnera i brak. Ako vas još nije osvojio, potrudit će se da se to uskoro promijeni.

U tom smislu, Bik ponekad može izgledati kao razmaženo dijete koje želi ono što želi, kada to želi. Može postati opsesivan ako postoji netko tko mu ne pridaje dovoljno pažnje. I jednom kada vas osvoji, vjerojatno će misliti o vama kao o nagradi koju je zaslužio. Drugim riječima, bit će ljubomoran i prilično posesivan.

U stvari, pripazite! Bikovi su naizgled mirni dok stvaraju kaos na sve strane. Nikako ne želite razljutiti Bika. On će se istresti na vas, možda će čak reći neugodne stvari koje neće moći povući. Neki znakovi mogu oprostiti i zaboraviti, kao što su Ribe ili Rak. Neki znakovi oproste, ali nikada ne zaboravljaju (kao Lav, Strijelac ili Škorpion). A neki znakovi, kao što je Bik, niti opraštaju, niti zaboravljaju. Ako ste mu jednom nanijeli nepravdu, on vam neće dati još jednu priliku da to učinite. Jednostavno će odšetati dalje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kao i Ovan, Bik želi sigurnost iznad svega. Ako osjeća da vam ne može vjerovati, neće tratiti vrijeme ulažući svoje osjećaje u vas. S Bikom uvijek želite napraviti pravu stvar od samog početka.

Većina Bikova drži korak s politikom i međunarodnim vijestima. Još jedna stvar koja nije široko poznata o Bik je da se on mora zaljubiti u vaš um. Nije dovoljno da ste atraktivni i poželjni. On traži partnera koji može držati korak s njim, psihički i fizički.

Zapravo, Bik je najveći ljubitelj fizičkih dodira. Kako je Bik prirodni sportaš, kao što su Ovan i Strijelac, njegova senzualnosti u spavaćoj sobi je vrlo usklađena. Kao i Škorpion, koji je seksualan instinktivno, ali manje romantičan i intenzivniji, Bik ima veliki seksualni apetit. On također treba dominirati, ali u krevetu će vaše potrebe uvijek će doći prije njegovih.

Bik voli za sve uzeti vremena, njemu se nikuda ne žuri. Želi da mu budete potpuno posvećeni, ali želi i slobodu da čini što želi. Ako Bik osjeća da ga požurujete u vezi, postat će još više tvrdoglav i apsolutno neće mrdnuti. Za njega, ljubav mora biti proces: privlačenje, upoznavanje, uvjeti, dogovori i neslaganja, predanost, a zatim završni korak - brak. Bik ponekad u vezi može biti godinama prije nego što zapravo stane pred oltar.

U stvari, Bikovi su najstaromodniji znak zodijaka. Oni su galantni. Bik će čekati na vas, godinama, ako je potrebno, ako niste spremni voditi ljubav s njim. On će uzeti u obzir da je to čast. Pravi je gospodin. Ako prebrzo završite u krevetu s njim, ili čak pijete previše alkohola pred njim, bit će vam sudac.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Slušajte kada Bik govori o drugima. Na taj način daje vam naznake o tome kako želi da se ponašate, ono što bi trebali i ne bi trebali raditi, i ono što on smatra pravilnim. Na taj način, dobit ćete predodžbu o tome što očekuje od vas.

Ako vas osvoji lako i slatko, vaš Bik neće misliti da ste nagrada vrijedna pobjede! On je osvajač, sjećate se? Ne govorimo o tome da trebate biti zlobni, ali u redu je natjerati ga da se malo pomuči oko vas. On će to i učiniti. Samo pazite da ga uvijek slušate kada priča. Ako primijeti da ga ne slušate, postat će jako nervozan.

Bik teško odabire partnera koji je dobar za njega. U stvari, što mu više govorite da niste za njega, to je veća vjerojatnost da će vas progoniti. Kao što je spomenuto, Bik teško prihvaća "ne." On možda izgleda stidljivo, ali to je samo krinka kako bi vas osvojio.

Ako želite osvojiti Bika, ne budite skromni. Budite brižni i onda se povucite (u početku). Ubrzo će postati opsjednut osvajanjem vaše pažnje.

Instinktivno zna kako privući i pridobiti nekoga. Istina, to čini jednostavno povlačenjem. Bik se duri i njegov partner, koji je naviknut na stalnu ljubav, ide po njega.

Bik voli skupu odjeću i važno mu je kako ste obučeni. Elegancija će impresionirati Bika, ali nemojte otkrivati previše. Ipak je on pomalo konzervativan.

Bik je vrlo dobar u otkrivanju vaših malih tajni i suptilnom igrom će dobiti informacije od vas. Potom će ih pospremiti daleko i koristiti ih kao streljivo kada je to potrebno. Na površini, Bik izgleda mirno i nekritično, ali ne vjerujte onome što vidite.

Na primjer, ako s njim pričate o svojim bivšim ljubavima, on se može smijati i šaliti s vama. Ali, neće odgovoriti na vaš sljedeći poziv. To je tako jednostavno. Bik ne pravi iznimke. Imajte na umu da kada Bik postavlja pitanja, ona su uvijek posredno vezana uz sigurnost.

Nemojte se iznenaditi ako vam Bik pokloni skupe kazališne ulaznice ili večeru uz svijeće u najpopularnijem restoranu u gradu. Nažalost, iako Bikova velikodušnost u pravilu ne proizlazi iz potrebne da vam nešto pokloni (kao što je to, recimo, slučaj s Lavom), on očekuje nešto za svoje napore. Ako potroši mnogo novca na vas, on to čini da vas osvoji. Ako niste ozbiljno zainteresirani, ostavite ga na miru i potražiti sreću negdje drugdje. Ako osjeti da je iskorišten, može postati gadno.

Odvlačenje Bika u krevet nije uvijek lako. Bik želi ljubav, a ne samo seks. Vođenje ljubavi za Bika je umjetnost. On nije zainteresiran samo za konačni ishod. Predigra je originalna i važan uvod u završni čin. On će instinktivno znati kako vam ugoditi.

Bik će se povući brže nego bilo koji drugi znak. Ako je povrijeđen, vi ćete to znati odmah. On je osjetljiv. Također zapamtite da Bik može biti pomalo opsesivan i može potonuti u depresivno stanje kad je ljut ili se osjeća izdano.

Nemojte pokušati odvući Bik u krevet kako bi popravili stvari. On će biti uvrijeđen. Umjesto toga, riješite problem odmah. Ako ima vremena razmišljati, bit će gore sljedeći dan i dan nakon toga. Riješite to što prije kako bi mogli nastaviti.

Bik treba dominirati u krevetu, ali osjeća se jak i dovoljno siguran u svoje sposobnosti da može primiti izravne zapovijedi. Ako mu kažete što treba činiti u krevetu, to ga uzbuđuje. Također, uvijek voli biti cijenjen zbog svojih napora i željet će jednaku pozornost za sve svoje dijelove tijela. Ugodite mu, znat će to cijeniti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije