Ovog vikenda se pokrenite i otrčite Rio Mare 3. Parenzana Marathon

Ovog vikenda se pokrenite i otrčite Rio Mare 3. Parenzana Marathon

Ovog vikenda se pokrenite i otrčite Rio Mare 3. Parenzana Marathon
  • Objavljeno: Srijeda, 24.04.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Trčanje je posljednjih nekoliko godina postao svojevrstan trend, mnogi su se zaljubili u ovu aktivnost koja pokreće sve mišiće u našem tijelu i donosi brojne dobrobiti za duh i tijelo. No, mnogi rekreativci s vremenom pomiču svoje granice, a jedan od ciljeva im je – istrčati barem polumaraton. Ove subote održat će se upravo jedan od najomiljenijih, kako rekreativcima, tako i aktivnim sportašima – Rio Mare 3. Parenzana Marathon. Riječ je o utrci koja povezuje Hrvatsku i Sloveniju, a mnogi ju smatraju jednom od najljepših zbog nevjerojatnog krajolika kroz koje rute prolaze. Naime, svi oni koji su se prijavili ili oni koji se planiraju prijaviti u zadnji tren, mogu izabrati rutu ovisno o svojim mogućnostima, željama i ciljevima.

Rio Mare 3. Parenzana Marathon započinje u Istri, točnije u Kanegri, dok trkači u cilj utrčavaju u Portorožu, u Sloveniji. Trkači mogu izabrati hoće li trčati stazom duljine 6, 13 ili 21 kilometar. Duže dionice, moguće je otrčati u timu. Tako u utrci od 13 kilometara mogu zajedno sudjelovati dva natjecatelja, a u utrku duljine 21 kilometar, moguće je otrčati u timu od dvoje ili troje ljudi. Osim probijana vlastitih barijera, Rio Mare 3. Parenzana Marathon već tradicionalno nudi sjajna druženja, ali i brojne benefite za trkače i goste maratona. Uvodni trening, odnosno zagrijavanje prije samog maratona, predvodit će priznati kondicijski trener Mario Mlinarić. Svi trkači koji se prijave za sudjelovanje dobit će i majicu utrke, vrećicu s poklonima, medalju na cilju, osiguranje za vrijeme maratona, medicinsku pratnju, voće, vodu i sportske napitke te obrok na cilju koji će prirediti Rio Mare.

Kako su nam otkrili, bit će to ukusan i svjež obrok koji će trkačima povratiti energiju, a kojeg će moći konzumirati bez trunke grižnje savjesti. Naime, Rio Mare Natura iznimno je ukusna tunjevina vrhunske kvalitete u potpuno prirodnom soku. Nježna, a čvrsta. Sočna, u samo kapi vode. Rio Mare pobrinut će se i za one koji svoju omiljenu tunu ipak više vole uz maslinovo ulje. Rio Mare Leggero dolazi tek s kapi maslinovog ulja čime mu je sadržaj masnoće smanjen čak 60 posto. Uostalom, kušat ćete! Vidimo se u cilju! I svakako ponesite valjane osobne iskaznice, trebat će vam za prelazak granice.

Trkači koji pošalju najzanimljiviji odgovor na pitanje „Zašto bi voljeli sudjelovati u Rio Mare 3.Parenzana Marathonu?“ i pošalju odgovor na info@riomare.hr do 25. travnja 2019. do 12 sati, mogu osvojiti jednu kotizaciju za utrku duljine 13 kilometara za dva člana, te jednu kotizaciju za utrku duljine 21 kilometar, također za dva člana.

*Obavezno je u naslovu maila navesti „centarzdravlja“ te u tekstu maila za koju se utrku prijavljujete i kontakt podatke.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije