Najnovije od najstarije medicine

Najnovije od najstarije medicine

Najnovije od najstarije medicine
  • Objavljeno: Petak, 25.01.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svatko očekuje da će u određenom razdoblju svojega života biti bolestan; drugačije očekivanje doima se gotovo nedopuštenim. Ayurvedski su mudraci život gledali drugačijim očima. Poznati vedski stih glasi: "Ostatku čovječanstva dužni smo biti savršeno zdravi jer smo valići u oceanu svijesti, a kad obolimo, makar i malo, narušavamo kozmički sklad".

Većini ljudi katkad je potrebna dodatna pomoć u ponovnom uspostavljanju optimalnog zdravlja. Posebne namirnice, začini i začinske trave u ayurvedi su tisućama godina imali osobitu ulogu u održanju zdravlja. Dobra je vijest što danas mnoge od tih tradicionalnih proizvoda možemo nabaviti i na Zapadu.

Jedni od takvih proizvoda odnedavno su dostupni i kod nas u Hrvatskoj pod imenom Himalaya.

Marka Himalaya ima puno zajedničkog s planinskim masivom po kojem je dobila ime. Stoljećima je Himalaja predstavljala težnju i želju čovjeka da otkrije tajne prirode. Ona predstavlja čistoću i uzvišene ideale. Činjenica kako je Himalaja izvor brojnih ljekovitih biljaka koje se koriste u ovim pripravcima čini naziv te marke još prikladnijim. Tvrtka se još od 1930-ih godina neprekidno trudi održati tradiciju ayurvedskih biljnih formula pomoću moderne medicinske tehnologije. Može se pohvaliti da je prva u svijetu koja je u tome i uspjela stvorivši inovativne pripravke koji zadovoljavaju zdravstvene zahtjeve i zahtjeve osobne njege koje nameće suvremeni život.

Himalaya proizvodi sastoje se od optimalno izbalansirane kombinacije biljaka i drugih sastojaka (poput minerala) u sinergijskim recepturama, omogućujući bolju kvalitetu života, uravnotežujući čovjeka na svim razinama - tijelo, um i duša.

Rađeni su po najstarijom biljno-mineralnoj formuli. Ayurvedske recepture tradicijski su se očuvale više od 5000 godina i objedinjene su u Himalaya proizvodima.

Preko 200 ljekovitih biljaka sinergijski djeluju na vaš duh i tijelo, a proizvodi se koriste kao dodaci prehrani i kao pomoć kod određenih zdravstvenih tegoba.

Proizvodi su testirani kroz dugi niz godina modernim znanstvenim tehnologijama. Konzumenti u 71 državi svijeta oslanjaju se na Himalaya proizvode kada je u pitanju njihovo zdravlje i osobna njega omogućujući bolju kvalitetu života, uravnotežujući čovjeka na svim razinama - tijelo, um i duša

Zasada je u našim ljekarnama dostupna nekolicina Himalayinih proizvoda namijenjenih raznim tipovima zdravstvenih tegoba s kojim se najčešće susrećemo:

 

Svatko može imati koristi od dobrog učinka ovih ayurvedskih pripravaka, nezavisno o dobi, spolu, tjelesnom tipu ili drugim zdravstveno relevantnim čimbenicima.

Potražite proizvode u ljekarnama i informirajte se na www.himalayahrvatska.com

Vitashop

Najnovije

Najčitanije