Biljnim kapima protiv otpornih bakterija, uzročnika upale mokraćnih putova

Biljnim kapima protiv otpornih bakterija, uzročnika upale mokraćnih putova

Biljnim kapima protiv otpornih bakterija, uzročnika upale mokraćnih putova
  • Objavljeno: Utorak, 05.03.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Učestalo, otežano i bolno mokrenje praćeno peckanjem u mokraćnoj cijevi ukazuje na upalu mokraćnih putova.

Upale mokraćnog sustava izazvane su obično bakterijama koje žive u probavnom traktu, rodnici ili području kože oko mokraćne cijevi. Gotovo 90 % upala izaziva jedan uzročnik, a to je bakterija Escherichia coli. Ova bakterija je normalni stanovnik probavnog trakta svakog čovjeka, a upalu uzrokuje ulaskom preko mokraćne cijevi.

Sinekolin kapi hrvatski su proizvod tvrtke Herba laboratorij d.o.o., te omogućuju učinkovito uklanjanje bakterije Escherichia coli iz mokraćnog sustava i na taj način uklanjaju upalu.

Jedinstven sastav ljekovitog bilja čini ovaj pripravak vrlo učinkovitim u ublažavanju tegoba upale mokraćnih putova.

Upalama mokraćnog sustava su sklonije žene zbog kraće mokraćne cijevi, dok je kod muškaraca upala vezana uz povećanje prostate, koja sprječava normalno otjecanje mokraće.

U slučaju da se infekcije ponavljaju s učestalošću od tri ili više puta godišnje, tada se radi o ponavljajućim upalama. Sinekolin kapi pokazuju visoku učinkovitost kod jednokratnih i ponavljajućih upala mokraćnog sustava.

Uporabom Sinekolin kapi dolazi do poboljšanja zdravlja i nestanka upale, a moguće ih je nabaviti u svim ljekarnama. Pored Sinekolin kapi, u ponudi u ljekarnama se nalaze i Sinekolin kapsule, koje je potrebno uzimati samo dva puta dnevno, a pakiranje je dostatno za 14 dana terapije.

 

Herba laboratorij d.o.o.
Trnsko 21 c
10020 Zagreb
tel: 01 2342 083
www.herba-laboratorij.hr

Vitashop

Najnovije

Najčitanije