Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veneforte gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Veneforte gel

Pakiranje

25 ml

Imate li problema s proširenim i bolnim vena na nogama? Korištenjem Veneforte gela iz Enciana olakšajte svoje noge i pomozite cirkulaciji u nogama.

Primjena

Veneforte gel preporuča se kod:
- napetosti i osjećaja težine u nogama
- bolnih, umornih i teških nogu
- grčeva u nogama
- proširenih vena i ispucanih kapilara, te oslabljene venske cirkulacije općenito.

Doziranje

Ljekovite tvari iz ekstrakta divljeg kestena i lišća vinove loze efikasno doprinose jačanju stijenki vena, te smanjuju krhkost i propusnost kapilara. Redovitim umasiravanjem 2-3 dnevno Veneforte gela smanjuje se prisutnost upala vena, otjecanja, grčeva i osjećaja težine u nogama. Potiče se bolja prokrvljenost i povećava tonus vena.

Najbolje koristiti ujutro i navečer, tako da tanak sloj Veneforte gela umasirate na bolno područje nogu.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci