Martha's Detox dijeta - izgubite 10 kg za 21 dan!

Martha's Detox dijeta - izgubite 10 kg za 21 dan!

Martha's Detox dijeta - izgubite 10 kg za 21 dan!
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Što možete jesti?

Na programu imate tri opcije: dvodnevni plan, sedmodnevno prilagođavanje ili puna detoksikacija od 21. dana. Dnevni raspored za sve je isti. Možete očekivati samo luk, đumbir, zeleno povrće, mrkve, rajčice, kelj, celer, tikvice, krastavac. Neki od recepata juha uključuju kremastu brokulu, začinjeni grah i azijski špinat. Također, dopušteni su samo napitci bez kofeina kao što su biljni čajevi, destilirana voda, antioksidansi od bobica i zeleni napitci napravljeni od praha.

Za doručak u 8:30 ujutro popijte gusti sok od bobica koji djeluje kao antiokisdans, biljnu formulu za čišćenje, šalicu vrućeg biljnog čaja i 2.5 dcl vode.

U 10:30 ćete opet popiti 2 dcl vode i 2 dcl vrućeg ili hladnog biljnog čaja.

Ručak u 12:30 se sastoji od jedne čaše svježeg povrtnog soka ili zelenog napitka (napravljenog iz paketića) i još 2 dcl vode, još biljne formule za čišćenje i kapsula enzima.

U 14:30 ponovit ćete međuobrok od 10:30.

U 16:30 pijete visoko-aktivni antiokisdans ili sok od bobica.

Večera u 18:00 sati se sastoji od jednog tanjura domaće juhe za čišćenje, jednog tanjura goveđe juhe, jedne šalice biljnog čaja, još biljne formule za čišćenje i 2dcl vode i kapsula enzima.

U 19:30 popit ćete 2 dcl vode ili čaja. Prije spavanja uzmite dodatak od aloe vere.

Za fizičku aktivnost preporučeno je prohodati kilometar i pol ili skakati na trampolinu 20 minuta. Također se preporuča klistiranje jednom tjedno.

Dopušteno je konzumirati od 1.1 l do 1.3 l vode, zatim od 0.9 dcl do 1.1 l biljnog čaja, 0.5 l povrtne juhe i malo manje od litre zelenog napitka, povrtnog soka ili soka od bobica.

Iako ima dobru kombinaciju povrća i voća, a s tim i dobru kombinaciju vitamina i minerala, dijeti nedostaju neke ključne stvari kao što su proteini, esencijalne masne kiseline i vlakna.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop