Pileća prsa s pireom od graška
Ukusna piletina s neobičnim pireom.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta pilećih prsa
- sol
- papar
- 250g smrznutog graška
- 1/2 šalice vrhnja za kuhanje
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Grašak skuhajte prema uputama na pakiranju.
U međuvremenu zagrijte ulje na tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite oko 5 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno smeđu boju.
Kuhani grašak ocijedite i isperite hladnom vodom. Stavite ga u zdjelu. Miksajte ga štapnim mikserom. Dodajte vrhnje za kuhanje, posolite i popaprite. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna i poslužite uz piletinu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPileća prsa s gljivama45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene piletinom i feta sirom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti