Piletina s hrskavim parmezanom

Brz, a slastan recept! Isprobajte...
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 120 g majoneze
- 20 g ribanog parmezana
- 600 g pilećih prsa, bez kostiju i kože
- 10 g krušnih mrvica
Priprema
Prethodno zagrijati pećnicu na 220 stupnjeva C.
U srednje velikoj zdjeli pomiješajte majonezu sa sirom.
Složite piletinu na lim za pečenje. Ravnomjerno prekrijte sa smjesom majoneze, a zatim pospite s krušnim mrvicama.
Pecite 20 minuta ili dok se piletina temeljito ispeče.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345