Piletina s hrskavim parmezanom
 
    Brz, a slastan recept! Isprobajte...
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 30 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 120 g majoneze
- 20 g ribanog parmezana
- 600 g pilećih prsa, bez kostiju i kože
- 10 g krušnih mrvica
Priprema
Prethodno zagrijati pećnicu na 220 stupnjeva C.
U srednje velikoj zdjeli pomiješajte majonezu sa sirom.
Složite piletinu na lim za pečenje. Ravnomjerno prekrijte sa smjesom majoneze, a zatim pospite s krušnim mrvicama.
Pecite 20 minuta ili dok se piletina temeljito ispeče.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
- 
                Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
- 
                Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
- 
                Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    