Juha od krumpira i poriluka

Juha koja će vas okrijepiti.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 5 velikih krumpira
- 2 velika poriluka
- 1l povrtnog temeljca
- 2 žlice kvasca
- papar
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
Priprema
Očistite i nasjeckajte povrće i stavite ga u veliki lonac da se kuha s povrtnim temeljcem. Pustite da proključa i kuhajte još 30 minuta, dok povrće ne omekša.
Uklonite s vatre, dodajte sol, papar i kvasac. U blenderu smjesu miksajte dok ne postane kompaktna. Stavite na tanjure i dodajte malo maslinovog ulja prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
Juhe
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345