Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sinomarin® Ear Care Children

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
Sinomarin® Ear Care Children

Sastav

Morska voda 70%, pročišćena voda 30%, što odgovara 23 g/L NaCl (2,3%). Ne sadrži konzervanse. Ne sadrži lijekove. Bez kemijskih aditiva. 100% prirodan.

Sinomarin® čini 2.3% hipertonična otopina morske vode.

Sinomarin® je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv.

To je hipertonična otopina morske vode (2.3% NaCl) bogata blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima) koja čisti zvukovod nježnim ispiranjem ušnog voska (cerumena) i rastvaranjem njegovih komponenti. Redovitom primjenom, Sinomarin® Ear Care sprječava nakupljanje ušnog voska i osigurava dobru higijenu ušiju.

Sinomarin® Ear Care je 30 ml sprej s mlazovima izmjerenih doza koji kao takav osigurava isporuku odgovarajuće količine otopine. Osim toga, njegov anatomski dizajniran sigurnosni vrh sprječava da aplikator uđe preduboko u uho te osigurava lagano štrcanje otopine prema stjenkama zvukovoda, eliminirajući rizik od ozljede uha. Ova svojstva su osobito važna za osjetljive dječje uši.

Morska voda korištena za Sinomarin® Ear Care prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda garantirane kvalitete. Vodu pomno prati Francuska uprava za vode, a zadovoljava i standarde Francuskog ministarstva zdravlja.

Sinomarin® Ear Care Children 30 ml - ultra-mekana sprej pumpica s mekanim sigurnosnim vrhom za djecu stariju od tri godine. 100% prirodan; ne sadrži lijekove, konzervanse i kemijske aditive.

Uvjeti čuvanja

Čuvati ispod 25° C. Zaštititi od sunca.

Pogodan tijekom trudnoće i dojenja.

Sinomarin® proizvodi su medicinski proizvodi s CE oznakom, koji su u skladu sa zahtjevima Direktive 93/42 Europske unije.

Sinomarin® registrirani je zaštitni znak tvrtke Gerolymatos International S.A., E.U.

Primjena
 • čisti zvukovod sigurno, prirodno i učinkovito
 • pomaže rastvoriti i odstraniti nakupljeni ušni vosak
 • može se primjenjivati sam ili u kombinaciji s drugim cerumenoliticima (tvarima koje rastvaraju cerumen)

Sinomarin® Ear Care se preporučuje

 • za redovitu higijenu ušiju
 • za uklanjanje nakupljenog ušnog voska (u djece i starijih)
 • za redovitu higijenu ušiju u osoba koje koriste slušna pomagala i slušalice
 • za poboljšanje sluha kad ušni vosak blokira bubnjić
 • za temeljito čišćenje prije liječničkog pregleda i kalupljenja otiska za slušno pomagalo
Doziranje
 • aplikator lagano umetnite u uho i, držeći glavu uspravno, pritisnite jedan do dva puta
 • bazu uha masirajte približno 10 sekundi
 • glavu malo nagnite kako bi tekućina iscurila, a zatim obrišite uho
 • nakon svake upotrebe aplikator dobro operite toplom vodom i obrišite
 • po potrebi postupak ponovite u drugom uhu ako je potrebno

Dva do tri puta tjedno u svako uho, ili prema uputi liječnika. U slučaju stvaranja gustog ušnog voska preporučuje se svakodnevna primjena.

Mjere opreza

Samo za primjenu u uho. Ne koristiti kod više osoba. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Ne primjenjivati u slučaju: prethodne operacije uha; kada je bubnjić oštećen; postojanja anatomskih abnormalnosti zvukovoda koje mogu „zarobiti“ vodu; infekcije uha; sluzavog iscjetka; stranog tijela u uhu; Ménièreovog sindroma; bilo kojeg oblika omaglice; vrtoglavice; prethodnih problema s uhom.

Upozorenja

Prije primjene ovog proizvoda, jako sabijen ušni vosak mora ukloniti liječnik.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci