Magnezij za zdravu trudnoću i zdrav razvoj vašeg djeteta

Magnezij za zdravu trudnoću i zdrav razvoj vašeg djeteta

Magnezij za zdravu trudnoću i zdrav razvoj vašeg djeteta
  • Objavljeno: Utorak, 10.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Donat Mg prirodna je mineralna voda najbogatija magnezijem*. Bogatstvo ostalih mineralnih tvari upotpunjuje njegovo harmonično djelovanje na ljudski organizam. Magnezij koji se nalazi u oko 1000 mg/l Donata Mg jedan je od makrominerala koji su nužni i za pravilan razvoj djeteta. Na policama ga krajem ove godine možete naći u novom dizajnu i novoj plastičnoj boci.

To je element koji sudjeluje u izgradnji kostiju i zuba, a vrlo je važan i u diobi stanica. Budući da ga tijelo ne proizvodi samo, u tijelo trudnice mora se unijeti hranom i pićem. Za vrijeme trudnoće i dojenja povećavaju se potrebe organizma za tim mineralom, a za zadovoljavanje dnevnih potreba za magnezijem dovoljno je već 3-4 dl Donata Mg. Svim trudnicama toplo ga preporučujemo jer se magnezij u organizam najlakše unosi vodom u kojoj se nalaze minerali u obliku koji dopušta njihovo jednostavno uključivanje u metabolizam. Magnezij iz prirodne mineralne vode organizmu je odmah na raspolaganju. Donat Mg izvrsno je prirodno sredstvo za ublažavanje probavnih tegoba kojima su trudnice, zbog hormonskih promjena, često izložene.

Upute za konzumaciju Donata Mg kod različitih zdravstvenih tegoba možete naći na internetskoj stranici donatmg.eu, a savjete za zdravo i zadovoljno majčinstvo možete pratiti i na Facebooku, na profilu TRUDNICA Mg Hrvatska.

*Pregledani usporedni podaci obuhvaćaju sve tržišno dostupne i poznate prirodne mineralne vode iz registra EU-a.

Vitashop