Ovo su prekrasni simptomi trudnoće!

Ovo su prekrasni simptomi trudnoće!

Ovo su prekrasni simptomi trudnoće!
  • Objavljeno: Srijeda, 24.10.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kada počnemo pričati o simptomima trudnoće, velikoj većini žena na pamet prvo padnu svi negativni simptomi. Naravno, negativni simptomi također postoje. To mogu biti jutarnje mučnine, zatvor ili hemoroidi. No, to nisu razlozi zbog kojih se odustaje od trudnoće kada se ona planira.

Postoje simptomi zbog kojih ćete biti i više nego sretni. Ti simptomi su zabavni dio trudnoće koji će vam pomalo i nedostajati nakon poroda.

Nema menstruacija

Ovaj simptom se često podcjenjuje jer je toliko blizak samoj temi trudnoće. To je prvi simptom kojeg ćete primijetiti. Čak i u zadnjim tjednima trudnoće će vas pitati kada ste dobili zadnju menstruaciju pa ćete to morati znati i dobro zapamtiti. Nekim majkama, čiji ciklusi nisu toliko izražajni, ovaj simptom ne predstavlja gotovo ništa. No, neke žene imaju problema s jako bolnim ciklusima pa će im ovaj simptom predstavljati pravi užitak. Menstruacija može izostajati i nakon poroda, naročito ako dojite.

Prekrasna kosa

Gusta i lijepa kosa je nešto što većina majki obožava tijekom trudnoće. Ovaj simptom je jedan od najomiljenijih. Kosa je gušća nego prije zato što je vaše tijelo toliko zauzeto rastom i razvojem bebe pa nema vremena za obavljanje procesa opadanja kose. Stoga će se broj vlasi, koje uobičajeno gubite tijekom svakog dana, drastično smanjiti.

Jaki nokti

Jesu li jači zbog trudnoće? Zbog prenatalnih vitamina? Uostalom, koga briga! Većina žena ima jake nokte tijekom trudnoće. Zbog ovoga ćete biti izuzetno sretni jer ćete o noktima trebati rjeđe brinuti i gotovo sve što radite neće utjecati na njihov izgled.

Trudnički sjaj

Većina žena tijekom trudnoće uistinu zrači i izgleda prekrasno. Tek oko jedne trećine žena se žali da ima problema s kožom, kao što su akne ili prištići. Većini njih svi ti problemi tijekom trudnoće čudesno nestanu.

Povećana želja za seksom

Tijekom trudnoće hormoni divljaju, a to znači da ćete vi i partner biti naročito sretni. Nemojte se bojati seksa tijekom trudnoće. Otvoreno porazgovarajte s partnerom kako biste shvatili da seks neće naškoditi vašoj bebi.

Višestruki orgazmi

Prednost ovog simptoma ne treba naročito objašnjavati. Tko još ne voli višestruke orgazme? U njima ćete uživati jednako kao i partner. Ovo je jedan od simptoma koji će vam naročito nedostajati nakon poroda.

Bujnije grudi

Grudi mogu postati bujnije već u prvim tjednima trudnoće. To nećete primijetiti samo vi i partner. Uložite u nekoliko kvalitetnih i udobnih grudnjaka u kojima ćete izgledati privlačno i koji će vam dodatno povećati samopouzdanje.

Vitashop