Zašto kao roditelj više ne volim zimu?

Zašto kao roditelj više ne volim zimu?

Zašto kao roditelj više ne volim zimu?
  • Objavljeno: Petak, 23.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Moja obitelj

Zato jer su klinci stalno bolesni, što znači da smo stalno kod kuće, zatvoreni u četiri zida. Drugim riječima, nema planova, nema vikend skijanja, sanjkanja i sličnih avantura jer je to apsolutno nemoguće dogovoriti. Svi znamo da temperatura kod djeteta voli navratiti petkom poslijepodne (taman negdje oko 5) i uporno ostaje cijeli vikend. I tako u krug, mjesecima dok konačno ne osvane sunce i krene proljeće.

Činjenica je da boravak u zatvorenim prostorima s puno djece (vrtići, škole) nosi svoje i vrlo je lako pokupiti viruse i bakterije. U tim slučajevima vrlo je bitno često provjetravati prostorije u kojima se boravi, prati ruke i naučiti dijete da stavi ruku na usta kad kiše ili kašlje.

Ono što je najgore u toj priči jest da djeca obožavaju zimu i sve što ona nosi. I nisu im problem ni mokre rukavice, niti premalo odijelo, niti što im snijeg pada u oči. Njima je samo bitno da su vani i da se bacaju po snijegu. Ako su bolesni, mogu zajedno s vama gledati kroz prozor snježne pahulje i nadati se da će se zadržati dok ne ozdrave.

I tako, jedno divno godišnje doba prođe u nadi da će sljedeći vikend biti bolji i da ćemo moći uživati u zimskim radostima.

Lako je voljeti zimu uz Yasenka imuno BC Junior!

Kako bismo spriječili ovu poznatu situaciju i što više uživali u zimskim radostima, tu je Yasenka imuno BC Junior dodatak prehrani s beta-glukanima i vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Beta-1,3/1,6–D-glukan je biološki aktivna prirodna tvar izolirana iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae koji je pažljivim tehnološkim procesima obrađen kako bi se dobio visokopročišćeni (više od 75%) biološki aktivni beta-glukan.

Imuno BC tekući dodatak prehrani uzima se kao pomoć funkciji imunološkog sustava u dozi od 1 ml/5 kg tjelesne težine jednom na dan, od 1 do 3 mjeseca.

Kod povećanih potreba preporučuje se prva tri dana uzeti dvostruku dozu. Imuno BC Junior uvijek se uzima ujutro natašte ili navečer prije spavanja.

Izvrsnog je okusa banane.

Beta-glukan tekući dodatak prehrani preporučuje se:

  • za djecu stariju od godinu dana
  • djeci koja tek kreću u kolektiv (vrtić, škola)
  • djeci oslabljenog imuniteta.

U kojim situacijama:

  • preventivno - nekoliko tjedana prije početka vrtićke ili školske godine
  • za vrijeme trajanja infekcije - kako bi se smanjilo razdoblje oporavka i trajanje infekta
  • nakon bolesti radi bržeg oporavka organizma - posebice nakon uzimanja antibiotika.

Kako bi imunitet vašeg djeteta bio čim dulje po kontrolom, u ljekarnama potražite naše promotivno pakiranje 1+1 gratis.

A iscrpljenim roditeljima, čiji je imunitet oslabljen, preporučamo Yasenka imuno BC 500 kapsule, također s beta-glukanom i vitaminom C.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop