Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zašto kao roditelj više ne volim zimu?

Zašto kao roditelj više ne volim zimu?

Zašto kao roditelj više ne volim zimu?
  • Objavljeno: Petak, 23.02.2018.
  • Broj pregleda: 117
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zašto kao roditelj više ne volim zimu?
Izvor slike: Depositphotos

Zato jer su klinci stalno bolesni, što znači da smo stalno kod kuće, zatvoreni u četiri zida. Drugim riječima, nema planova, nema vikend skijanja, sanjkanja i sličnih avantura jer je to apsolutno nemoguće dogovoriti. Svi znamo da temperatura kod djeteta voli navratiti petkom poslijepodne (taman negdje oko 5) i uporno ostaje cijeli vikend. I tako u krug, mjesecima dok konačno ne osvane sunce i krene proljeće.

Činjenica je da boravak u zatvorenim prostorima s puno djece (vrtići, škole) nosi svoje i vrlo je lako pokupiti viruse i bakterije. U tim slučajevima vrlo je bitno često provjetravati prostorije u kojima se boravi, prati ruke i naučiti dijete da stavi ruku na usta kad kiše ili kašlje.

Ono što je najgore u toj priči jest da djeca obožavaju zimu i sve što ona nosi. I nisu im problem ni mokre rukavice, niti premalo odijelo, niti što im snijeg pada u oči. Njima je samo bitno da su vani i da se bacaju po snijegu. Ako su bolesni, mogu zajedno s vama gledati kroz prozor snježne pahulje i nadati se da će se zadržati dok ne ozdrave.

I tako, jedno divno godišnje doba prođe u nadi da će sljedeći vikend biti bolji i da ćemo moći uživati u zimskim radostima.

Lako je voljeti zimu uz Yasenka imuno BC Junior!

Kako bismo spriječili ovu poznatu situaciju i što više uživali u zimskim radostima, tu je Yasenka imuno BC Junior dodatak prehrani s beta-glukanima i vitaminom C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Beta-1,3/1,6–D-glukan je biološki aktivna prirodna tvar izolirana iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae koji je pažljivim tehnološkim procesima obrađen kako bi se dobio visokopročišćeni (više od 75%) biološki aktivni beta-glukan.

Imuno BC tekući dodatak prehrani uzima se kao pomoć funkciji imunološkog sustava u dozi od 1 ml/5 kg tjelesne težine jednom na dan, od 1 do 3 mjeseca.

Kod povećanih potreba preporučuje se prva tri dana uzeti dvostruku dozu. Imuno BC Junior uvijek se uzima ujutro natašte ili navečer prije spavanja.

Izvrsnog je okusa banane.

Beta-glukan tekući dodatak prehrani preporučuje se:

  • za djecu stariju od godinu dana
  • djeci koja tek kreću u kolektiv (vrtić, škola)
  • djeci oslabljenog imuniteta.

U kojim situacijama:

  • preventivno - nekoliko tjedana prije početka vrtićke ili školske godine
  • za vrijeme trajanja infekcije - kako bi se smanjilo razdoblje oporavka i trajanje infekta
  • nakon bolesti radi bržeg oporavka organizma - posebice nakon uzimanja antibiotika.

Kako bi imunitet vašeg djeteta bio čim dulje po kontrolom, u ljekarnama potražite naše promotivno pakiranje 1+1 gratis.

A iscrpljenim roditeljima, čiji je imunitet oslabljen, preporučamo Yasenka imuno BC 500 kapsule, također s beta-glukanom i vitaminom C.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari