Savjeti za najbolji seks! Ikada!

Savjeti za najbolji seks! Ikada!

Savjeti za najbolji seks! Ikada!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.07.2013.
  • Broj pregleda: 870
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Niste sigurni kada ni kako se to dogodilo, ali prije ste mogli uživati u krevetu. Navečer ste više zainteresirani za gledanje televizora nego za akciju. Čak i kada se odlučite za seks, on je tako predvidljiv i postaje dosadan.

Volite seks i svog partnera. U čemu je onda problem? Postoje razne vrste emocionalnih barijera koje vas ometaju u uživanju u seksu. Dobra vijest je da ih možete bez problema riješiti.

Zavolite svoje tijelo

Bez obzira na to što možete biti potpuno prirodni pred svojim partnerom, svoje tijelo i dalje promatrate kao svoju manu. Krajnje vrijeme je da prestanete razmišljati na taj način. Znanstvenici su dokazali da žene koje vole svoje tijelo više uživaju u seksu.

I dok gledate žene za koje mislite da izgledaju bolje od vas, trebate zapamtiti da nitko nije savršen. Također, ako imate nekoliko kilograma viška i oni vas muče, zaboravite na samosažaljenje i pokrenite se. Osim što će vaše tijelo izgledati bolje, imat ćete više energije i volje za seks.

Povežite um i tijelo

Prisjetite se onih trenutaka u životu kada ste se osjećali potpuno povezano sa svojim tijelom. Možda je to bilo nakon dobrog treninga ili odmora. Kada žena ima negativnu sliku o svom tijelu, ona zaboravlja načine na koje može povezati svoj um i tijelo.

Svaki dan radite ono što volite, njegujte svoju kožu, priuštite si masažu, napravite depilaciju. Drugim riječima, napravite sve ono o čemu duže vrijeme razmišljate. Obucite se tako da vaš ego počne rasti. Kada uspijete povezati um i tijelo, osjećat ćete se ljepše i seksipilnije.

Zabranite sami sebi seks

Zvuči ekstremno, ali je učinkovito. Kada je nešto zabranjeno, sve više to želimo. Ista stvar je i sa seksom, pogotovo ako ste vi i vaš partner duže vrijeme zajedno i seks je postao rutina.

Umjesto da se fokusirate na sami seks, uživajte u senzualnosti. Izazivajte partnera, ali i sebe. Svucite se, napravite ugođaj koji vam odgovara i uskladite um i tijelo. Ne fokusirajte se na svoje tijelo, već na partnerovo. Uživajte u svakom trenutku. Ovo će vam pomoći da se povežete na jednoj potpuno novoj razini.

Probajte nešto novo

Nakon nekoliko godina provedenih u vezi jako je lako postati lijen u krevetu. Oboje zaslužujete više. Ako ne uložite energiju u vezu, ona vam nakon nekog vremena neće pružati energiju, već će crpiti energiju iz vas.

Znanstvenici su dokazali da nove i avanturističke aktivnosti potiču oslobađanje dopamina, neurotransmitera koji igra važnu ulogu u razini želje za seksom. Nešto novo i avanturistički će vam pomoći da se osjećate kao na samom početku veze.

Razgovarajte o seksu

Muškarci žele biti vladari vašeg tijela kada je u pitanju seks. Žele znati svaki detalj, sve što vas uzbuđuje i sve što vam odgovara. Ne zaboravite da će vaš partner biti potpuno zadovoljan tek onda kada zadovolji vas, a neka istraživanja su pokazala da orgazam partnerice njihov orgazam čini još intenzivnijim.

Uzmite njegovu ruku i vodite ga. Vjerujte, neće mu dugo trebati da nauči, a neće se ni buniti. On će u tome uživati, a vi ćete dobiti što želite.

Promijenite rutinu

Kada ste pod stresom nemoguće je da se osjećate seksi. Kada žena osjeća veliku razinu stresa, dolazi do povećanje razine oksitocina, kemijskog spoja koji smanjuje razinu testosterona. Kao rezultat, vaš libido dostiže nezavidno nisku razinu.

Imate svoj dnevni ritual kojeg se držite već godinama. Koliko god da vam odgovara, probajte nešto drugo. Umjesto da vikend provodite gledajući televizor, pođite nekuda. Bilo da je to s prijateljicama, partnerom i djecom ili pak sami. Sigurno ima nešto što volite raditi, a potpuno ste to zanemarili. Krajnje je vrijeme da to pronađete.

Tajna najboljeg seksa ikad

Tjelovježba je kraljica vašeg tijela i uma. Koje god da navike imate (dobre i loše) tjelovježba mora postati jedna od njih. Osim što čini čuda za vaše zdravlje i tijelo, tjelovježba će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad vlastitim umom.

Vježbajte da se povežete sa svojim tijelom, ali i partnerom. Vjerujte da nema boljeg načina da povećate svoj libido. Ako još uvijek ne vjerujete, znanstvenici su dokazali da žene koje redovito vježbaju puno više uživaju u seksu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.