Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

3 soka za eliminaciju toksina iz tijela!

3 soka za eliminaciju toksina iz tijela!

3 soka za eliminaciju toksina iz tijela!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.07.2016.
  • Broj pregleda: 2.583
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Dosadašnja istraživanja su pokazala da toksini mogu povećati rizik od nastanka niza bolesti, uključujući različite vrste raka, bolesti kardiovaskularnog sustava i dijabetes tipa 2. Eliminacijom toksina iz tijela ćete povećati razinu energije, pamćenje, koncentraciju i fokus. Osim toga, eliminacija toksina je neophodna za ljepotu i mladolikost.

Sok od šipka, ananasa i limuna

Šipak je odličan za detoksikaciju i sadrži više antioksidanata od zelenog čaja. Osim toga, jako je dobar izvor antocijanina koji štite DNA od oštećenja. Šipak će ublažiti upalu u tijelu i smanjiti rizik od nastanka srčanih bolesti, dijabetesa tipa 2 i različitih vrsta raka. Ananas je odličan izvor vitamina, a limun će ubrzati metabolizam.

Isprobajte recept za sok od šipka, ananasa i limuna!

Sok od cikle, jabuke i kupina

Cikla ima moćno detoksikacijsko djelovanje, jako je dobar izvor folne kiseline, mangana, kalija, željeza i vitamina C. Cikla ima nisku kalorijsku vrijednost, a odlična nutritivna svojstva. Jabuka će pomoći u eliminaciji teških metala, a kupine će smanjiti razinu slobodnih radikala.

Isprobajte recept za sok od cikle, jabuke i kupina!

Sok od zelenog čaja i citrusnog voća

Zeleni čaj je odličan za detoksikaciju i bogat je izvor antioksidanata koji smanjuju razinu slobodnih radikala u tijelu. Istraživanja su pokazala da zeleni čaj može smanjiti rizik od nastanka oštećenja jetre, a citrusno voće će zadovoljiti potrebu tijela za vitaminima.

Isprobajte recept za sok od zelenog čaja i citrusnog voća!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti