Budite prijatelj djece SOS dječjih sela

Budite prijatelj djece SOS dječjih sela

Budite prijatelj djece SOS dječjih sela
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.04.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Pozivamo Vas da se pridružite akciji Osmijeh prijatelja za osmijeh djece!

Prijateljstvo prema djeci možete potvrditi redovitim mjesečnim donacijama, a iznos te donacije SOS dječjim selima određujete sami, prema vlastitoj želji i mogućnostima. Svaki i najmanji doprinos, dragocjen je prilog sretnijem djetinjstvu djece koja su svoj dom pronašla u SOS dječjim selima Lekenik i Ladimirevci. Svojim redovitim mjesečnim donacijama trajno pomažete da SOS dječja sela budu brižan dom za svako dijete.

Novac prikupljen putem Kluba prijatelja namijenjen je svakodnevnom životu 250 djece i mladih koji su svoj trajni dom našli u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih.

SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine brine o djeci bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. Svako dijete željno je ljubavi, pažnje i prihvaćanja, a već devetnaestu godinu SOS Dječje selo to im uspješno i pruža. Udruga je aktivna na polju dječjih prava te svojim radom u potpunosti posvećena potrebama i problemima djece.

Budite prijatelj djece SOS dječjih sela, podržite akciju Osmijeh prijatelja za osmijeh djece! Posjetite stranicu akcije i pridružite se!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti