Cvijeće s personaliziranom porukom!

Cvijeće s personaliziranom porukom!

Cvijeće s personaliziranom porukom!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Od nedavno na području Zagreba imate priliku po prvi puta vidjeti i naručiti cvjetne aranžmane u dizajnerskom ruhu. Naime, riječ je o suradnji Bloom cvjetnih buketa u kutiji te renomiranog Hrvatskog dizajnera Roberta Severa.

Bloom by Robert Sever buket aranžiran je u skladu s njegovom novom kolekcijom "Angie". Buket je prava proljetna rapsodija koja nudi korisnicima jedno potpuno novo cvjetno iskustvo. Cijeli aranžman upotpunjuje Severov broš izrađen u motivu cvijeta, a isti motiv moguće je vidjeti i na njegovim prepoznatljivim krunama.

Na poleđinu svake Bloom kutije moguće je ispisati personaliziranu poruku. Svaki buket se izrađuje neposredno prije dostave kako bismo svojim klijentima pružili najbolju moguću kvalitetu. Na ovaj način izbjegavamo bacanje viška cvijeća iz ekoloških razloga. Također, Bloom kutija dizajnirana je i proizvedena u Hrvatskoj.

Cvijeće je aranžirano na način da, iako je u vodi, moguće ga je nositi baš svuda sa sobom. Što ga čini savršenim poklonom za svaku ženu.

Ovaj prekrasan proljetni buket moguće je naručiti preko Facebooka Bloom Hrvatska, a uskoro će se moći naručiti i preko webshopa na www.bloom.hr

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti