Djeco, roditelji postupak je lak, uključite se svi u Klub Novalac!

Djeco, roditelji postupak je lak, uključite se svi u Klub Novalac!

Djeco, roditelji postupak je lak, uključite se svi u Klub Novalac!
  • Objavljeno: Utorak, 25.10.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na internetskoj stranici www.novalac.net već je zaživio Klub Novalac, u koji se možete besplatno učlaniti svi vi koje zanimaju prikupljene informacije i komunikacija o prehrani dojenčadi i male djece.

Članstvo u Klubu Novalac donosi brojne pogodnosti, a prilikom učlanjenja svaki član dobiva poklon dobrodošlice - visinomjer za dijete sa simpatičnom žirafom.

Klub Novalac

Članovi Kluba Novalac mogu komentirati stručne sadržaje na internetskom portalu www.novalac.net i sudjelovati u različitim aktivnostima u sklopu Kluba Novalac (pozivi na događaje, predavanja itd.). Pitanja o prehrani dojenčadi i male djece članovi kluba mogu postavljati priznatoj slovenskoj dijetetičarki Andreji Širca Čampa, dipl. inž. prehrambene tehnologije, koja je specijalizirana za prehranu zdrave djece i djece s različitim bolestima.

Članovi Kluba Novalac mogu pristupati tematskim rubrikama u kojima su okupljeni zanimljivi i korisni savjeti. U rubrici »Veselo hranjenje« članovi mogu čitati savjete o prehrani dojenčeta. Rubrika »Zabavljajmo se zajedno« uključuje prijedloge za provođenje slobodnog vremena s najmlađima (staze i izleti koji su primjereni za kolica, bojanke za najmlađe, kreacije u kuhinji).

Internetski Klub Novalac redovito će dobivati nove sadržaje, koje će i članovi moći aktivno dopunjavati.

Dobro došli u Klub Novalac na www.novalac.net!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti