Dobro došli u Bijeli Štacun!

Dobro došli u Bijeli Štacun!

Dobro došli u Bijeli Štacun!
  • Objavljeno: Utorak, 27.01.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Tosama, poznata slovenska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom, otvorila je krajem prošle godine svoju prvu maloprodajnu trgovinu u Hrvatskoj, u trgovačkom centru West Gate, pod nazivom BIJELI ŠTACUN.

U Bijelom Štacunu, na jednom mjestu, možete pronaći kompletan asortiman Tosaminih proizvoda. Očekuje Vas i posebno stručno usavršeno i izuzetno ljubazno osoblje koje će Vam pružiti vrijedne savjete i informacije o svakom proizvodu. Bit ćete sigurni da je proizvod koji kupite upravo namijenjen Vama i Vašim potrebama.

Hrvatski potrošači već su imali priliku upoznati se s higijenskim proizvodima Natura Femina. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete, od 100% čistog, organskog pamuka, ne sadrže klor, bojila niti parfeme i primjereni su i najosjetljivijim ženama. Pakirani su u biorazgradive folije te su zbog toga sigurni za očuvanje našeg okoliša.

U sklopu robne marke Natura Femina možete birati između dnevnih i noćnih uložaka, tampona, aplikatorskih tampona, uložaka za rodilje te Natura Femina Special uložaka, koji su namijenjeni ženama s oslabljenom funkcijom mjehura.  

Kao posebnu novost ove linije, ističemo tampone s probioticima Natura Femina by ellen® koje također možete kupiti u Bijelom Štacunu.

Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza. Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu su: liječenje antibioticima, hormonske promjene, pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija.

Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Djeluju u vrijeme menstruacije, kada zbog krvarenja nije moguća uporaba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®djeluju dvostruko:

  • PROBIOTIK: održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris
  • TAMPON: pouzdana higijenska zaštita u vrijeme menstruacije.

Sada možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu.

Odgovorno postupanje prema okolišu sastavna je nit vodilja društva Tosama d.o.o. Samo pažljivim i pravilnim korištenjem prirodnih izvora i zaštitom okoliša, možemo očuvati svijet za današnje i buduće generacije, poručuju nam iz Tosame.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti