Dočekajte Novu godinu na drugačiji način!

Dočekajte Novu godinu na drugačiji način!

Dočekajte Novu godinu na drugačiji način!
  • Objavljeno: Nedjelja, 31.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Nova godina je pred vratima a vi još uvijek ne znate kako i gdje provesti doček? Ne brinite! Imamo za vas spremno nekoliko ideja.

Ne morate potrošiti bogatstvo na doček Nove godine, niti se gurati u masi ljudi.

Dovoljno je unaprijed isplanirati i primijeniti nekoliko ideja koje će vam pružiti romantičan doček bez puno utrošenog vremena, a zabava je zagarantirana!

6 jednostavnih ideja za novogodišnji doček:

  1. Organizirajte karaoke. Pozovite prijatelje na kućno druženje i kada zabava dođe do vrhunca upalite karaoke i zapjevajte najdraže pjesme.
  2. Igrate društvene igre. Društvene igre idealna su zabava za male i velike jer donose puno smijeha i zabave.
  3. Ako ne volite velika društva, pozovite samo one najmilije i provedite noć prepričavajući anegdote i uspomene koje vas povezuju.
  4. Dočekajte Novu godinu u prirodi. Pod time ne mislimo da morate dočekati ponoć na otvorenom, već iznajmite drvenu kolibu u planini ili uz rijeku. Ima li što ljepše od novogodišnje jutra s pogledom na prirodu?
  5. Priuštite si novogodišnji odmor. Ako ste odlučili Novu godinu dočekati sami, napravite ljekovitu kupku, pripremite omiljeno jelo i piće i zapišite sve planove i ciljeve za narednu godinu. Uđite u novu godinu svježi i spremni za nove pobjede!
  6. Organizirajte filmski maraton! Napravite listu omiljenih filmova i zaboravite na sve probleme koji su vas mučili protekle godine. Ispecite kokice i kuhano vino i priuštite si opuštajući novogodišnji doček.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti