Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život

Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život

Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život
  • Objavljeno: Utorak, 13.03.2018.
  • Broj pregleda: 114
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život

Inovativna formula s trostrukim djelovanjem na nepravilnosti zrele kože rezultat je 15 godina istraživanja.

Mnogi se adolescenti tijekom odrastanja u velikoj mjeri suočavaju s pošasti zvanom akne pri čemu maštaju o odrastanju i vremenu kada će ti problemi zauvijek ostati dio prošlosti, zajedno s nesretnim prvim ljubavima i smiješnim modnim kombinacijama. No,akne nisu samo problem vezan uz odrastanje. Nažalost, akne se vraćaju i onda kada ih više ne očekujemo, u kasnijim godinama. Smatra se da čak 40 posto žena između 25 i 40 godina ima akne, a u čak 20 posto slučajeva javljaju se i kod žena koje nisu imale problema s aknama u adolescenciji. Akne u odrasloj dobi nisu puki kozmetički problem, posljedice sežu duboko ispod površine; nepravilnosti i ožiljci na koži vrlo negativno utječu na emocionalno stanje i kvalitetu života. Prema rezultatima jedne epidemiološke studije akne su uzrok srama i frustracija za 75 posto odraslih žena te da postoji značajna poveznica između akni i simptoma depresije i tjeskobe. Svjesni ozbiljnosti problematike stručnjaci Ducray laboratorija razvili su novitet unutar Keracnyl linije – Keracnyl SERUM za kožu sklonu nepravilnostima u odrasloj dobi. Inovativna formula Keracnyl SERUMA djeluje trostruko; na same akne, na trajne ožiljke koji su posljedica akni, kao i na prve bore – sve što je potrebno da vratite izgubljeno samopouzdanje i ponovno zavolite svoj odraz u ogledalu.

41% žena od 25 do 45 godina ima problem

Akne u odrasloj dobi klinički se promatraju i tretiraju drukčije od adolescentskih akni. Nepravilnosti zrele kože uključuju blaže oblike akne, neugodne upaljene akne, hiperpigmentirane tamne mrlje i ožiljke, a smještene su diljem tzv. U zone (brada i donji dio lica te vrat). Hiperpigmentirane mrlje i trajni ožiljci od akni pogađaju više od 60 posto odraslih žena s problematičnom kožom. Faktori rizika su sljedeći:

  • nasljedni faktor
  • hormonalne promjene (menstrualni ciklus, trudnoća)
  • stres (posao i život kao takav)
  • hiperseboreja (pretjerano lučenje sebuma)
  • stil života (loša prehrana,pušenje i alkohol, neprikladna kozmetička rutina)

Svakodnevna njega koja će Vam promijeniti život

Ducray Keracnyl SERUM odlikuje inovativna formula s trostrukim djelovanjem – na akne, trajne ožiljke te na prve bore. Učinkovitost ovog Ducray noviteta počiva na ekskluzivnoj kombinaciji dermatoloških djelatnih tvari, kao što su: Myrtacine®, azelaična kiselina, glikolna kiselina, vitamin PP te Monolaurin. Myrtacine® je patentirani djelatni sastojak s klinički dokazanim antibakterijskim djelovanjem. Taj revolucionarni sastojak prirodnog porijekla (mediteranska biljka mirta) jedini je s ciljanim djelovanjem nabiofilm P. acnes, bakterije odgovorne za nastanak upalnih akni. Na taj način sprječava otpornost bakterije P. acnes te pospješuje učinak anti-akne terapije.Vitamin PP i azelaična kiselina djeluju protiv nepravilnosti na zreloj koži, u vidu smanjenja akni, korekcije tamnih mrlja, trajnih crvenih ožiljaka i prvih bora. Monolaurindjeluje protiv pretjeranog lučenja sebuma, a glikolna kiselina poznata po svom učinku ‘nježnog pilinga’, zaglađuje kožu i odčepljuje pore. Nakon samo jednog mjeseca primjene, vidljivi su rezultati u vidu smanjenja akni, trajnih ožiljaka i bora.2

Za žene koje su u potrazi za savršenim proizvodom za kožu bez nepravilnosti i o odrasloj dobi, Keracnyl serum idealno je rješenje. Savršena je kombinacija učinkovitosti i ugode pri uporabi. Kremaste je teksture, bez masnog sjaja, što ga čini i idealnom podlogom za make-up. Neka Keracnyl serum postane ugodna rutina s kojom ćete ponovo preuzeti kontrolu nad svojom kožom.

Pobjednička kombinacija za aknama sklonu odraslu kožu

Za potpuni i zaokruženi pristup koži sklonoj nepravilnostima, laboratoriji Ducray preporučuju korištenje prilagođenog higijenskog proizvoda. Prije nanošenja seruma, lice očistite Keracnyl pjenušavim gelom koji nježno, ali učinkovito čisti masnu i problematičnu kožu. Zahvaljujući patentiranom sastojku Myrtacine®, djeluje na smanjenje nepravilnosti, a Prohidrine®štiti kožu od isušivanja, umiruje i vraća osjećaj ugode. Ne sadrži sapun. U kombinaciji s anti-akne terapijom olakšava podnošenje terapije.

Ducray Keracnyl Serum (30 ml): 160,00 kn

Ducray Keracnyl Pjenušavi gel za čišćenje (200 ml): 88,00 kn

Komentari

Najčitanije zanimljivosti