Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život

Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život

Ducray dermatološki laboratorij predstavljaju Keracnyl SERUM - svakodnevnu njegu koja će Vam promijeniti život
  • Objavljeno: Utorak, 13.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Inovativna formula s trostrukim djelovanjem na nepravilnosti zrele kože rezultat je 15 godina istraživanja.

Mnogi se adolescenti tijekom odrastanja u velikoj mjeri suočavaju s pošasti zvanom akne pri čemu maštaju o odrastanju i vremenu kada će ti problemi zauvijek ostati dio prošlosti, zajedno s nesretnim prvim ljubavima i smiješnim modnim kombinacijama. No,akne nisu samo problem vezan uz odrastanje. Nažalost, akne se vraćaju i onda kada ih više ne očekujemo, u kasnijim godinama. Smatra se da čak 40 posto žena između 25 i 40 godina ima akne, a u čak 20 posto slučajeva javljaju se i kod žena koje nisu imale problema s aknama u adolescenciji. Akne u odrasloj dobi nisu puki kozmetički problem, posljedice sežu duboko ispod površine; nepravilnosti i ožiljci na koži vrlo negativno utječu na emocionalno stanje i kvalitetu života. Prema rezultatima jedne epidemiološke studije akne su uzrok srama i frustracija za 75 posto odraslih žena te da postoji značajna poveznica između akni i simptoma depresije i tjeskobe. Svjesni ozbiljnosti problematike stručnjaci Ducray laboratorija razvili su novitet unutar Keracnyl linije – Keracnyl SERUM za kožu sklonu nepravilnostima u odrasloj dobi. Inovativna formula Keracnyl SERUMA djeluje trostruko; na same akne, na trajne ožiljke koji su posljedica akni, kao i na prve bore – sve što je potrebno da vratite izgubljeno samopouzdanje i ponovno zavolite svoj odraz u ogledalu.

41% žena od 25 do 45 godina ima problem

Akne u odrasloj dobi klinički se promatraju i tretiraju drukčije od adolescentskih akni. Nepravilnosti zrele kože uključuju blaže oblike akne, neugodne upaljene akne, hiperpigmentirane tamne mrlje i ožiljke, a smještene su diljem tzv. U zone (brada i donji dio lica te vrat). Hiperpigmentirane mrlje i trajni ožiljci od akni pogađaju više od 60 posto odraslih žena s problematičnom kožom. Faktori rizika su sljedeći:

  • nasljedni faktor
  • hormonalne promjene (menstrualni ciklus, trudnoća)
  • stres (posao i život kao takav)
  • hiperseboreja (pretjerano lučenje sebuma)
  • stil života (loša prehrana,pušenje i alkohol, neprikladna kozmetička rutina)

Svakodnevna njega koja će Vam promijeniti život

Ducray Keracnyl SERUM odlikuje inovativna formula s trostrukim djelovanjem – na akne, trajne ožiljke te na prve bore. Učinkovitost ovog Ducray noviteta počiva na ekskluzivnoj kombinaciji dermatoloških djelatnih tvari, kao što su: Myrtacine®, azelaična kiselina, glikolna kiselina, vitamin PP te Monolaurin. Myrtacine® je patentirani djelatni sastojak s klinički dokazanim antibakterijskim djelovanjem. Taj revolucionarni sastojak prirodnog porijekla (mediteranska biljka mirta) jedini je s ciljanim djelovanjem nabiofilm P. acnes, bakterije odgovorne za nastanak upalnih akni. Na taj način sprječava otpornost bakterije P. acnes te pospješuje učinak anti-akne terapije.Vitamin PP i azelaična kiselina djeluju protiv nepravilnosti na zreloj koži, u vidu smanjenja akni, korekcije tamnih mrlja, trajnih crvenih ožiljaka i prvih bora. Monolaurindjeluje protiv pretjeranog lučenja sebuma, a glikolna kiselina poznata po svom učinku ‘nježnog pilinga’, zaglađuje kožu i odčepljuje pore. Nakon samo jednog mjeseca primjene, vidljivi su rezultati u vidu smanjenja akni, trajnih ožiljaka i bora.2

Za žene koje su u potrazi za savršenim proizvodom za kožu bez nepravilnosti i o odrasloj dobi, Keracnyl serum idealno je rješenje. Savršena je kombinacija učinkovitosti i ugode pri uporabi. Kremaste je teksture, bez masnog sjaja, što ga čini i idealnom podlogom za make-up. Neka Keracnyl serum postane ugodna rutina s kojom ćete ponovo preuzeti kontrolu nad svojom kožom.

Pobjednička kombinacija za aknama sklonu odraslu kožu

Za potpuni i zaokruženi pristup koži sklonoj nepravilnostima, laboratoriji Ducray preporučuju korištenje prilagođenog higijenskog proizvoda. Prije nanošenja seruma, lice očistite Keracnyl pjenušavim gelom koji nježno, ali učinkovito čisti masnu i problematičnu kožu. Zahvaljujući patentiranom sastojku Myrtacine®, djeluje na smanjenje nepravilnosti, a Prohidrine®štiti kožu od isušivanja, umiruje i vraća osjećaj ugode. Ne sadrži sapun. U kombinaciji s anti-akne terapijom olakšava podnošenje terapije.

Ducray Keracnyl Serum (30 ml): 160,00 kn

Ducray Keracnyl Pjenušavi gel za čišćenje (200 ml): 88,00 kn

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti