Kako muškarci razmišljaju? Otkrivamo 5 tajni muškog mozga!

Kako muškarci razmišljaju? Otkrivamo 5 tajni muškog mozga!

Kako muškarci razmišljaju? Otkrivamo 5 tajni muškog mozga!
  • Objavljeno: Utorak, 17.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Mozak muškarca i žene se u nekim slučajevima zaista razlikuje. Mozak se kreće razvijati još u majčinoj utrobi, a nakon rođenja, mozak muškarca se razvija pod snažnim utjecajem testosterona.

Otkrivamo 5 tajni muškog mozga koje će razjasniti na koji način muškarci razmišljaju:

Ne primjećuju stvari.

Objesili ste blagdanski vijenac na ulazna vrata. Vaš muškarac je ušao kroz ta ista vrata. Pitate ga što misli o novom vijencu koji ste objesili, a on se mora vratiti da bi ga pogledao. Naime, nije ga ni primijetio!

Vole imati kontrolu.

Čak i kada gledate televiziju, on drži daljinski upravljač. Kao da se cijela čar gledanja televizije gubi ako ga vi držite. Osim što voli imati kontrolu u svojim rukama, cijelo vrijeme prebacuje programe ne bi li propustio nešto bolje!

Previše su orijentirani na rješenja.

Dolazite kući nakon napornog dana na poslu. Kratko posluša vaše jadikovke. Osjeća vašu tjeskobu, ali ne razumije da samo želite podijeliti s nekim svoje osjećaje. On vam odmah nudi rješenja koja će riješiti problem, unatoč tome što samo tražite podršku.

Propuštaju ono što ste upravo rekli.

Samo vas dvoje ste u prostoriji. Vi nešto kažete, a on kima glavom iako primjećujete da su njegove misli i pozornost negdje drugdje.

Mogu obavljati samo jednu stvar.

Multitasking je za njega nepoznanica. Vaš muškarac gleda TV, dok mu nešto pričate. Morate shvatiti da on u tom trenutku vidi i čuje samo televizijski program. Ako ga pokušate prekinuti ili napokon privučete njegovu pažnju, bit će vidljivo ljut.

Poznato, zar ne?

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti