Kako pojačati intuiciju?

Kako pojačati intuiciju?

Kako pojačati intuiciju?
  • Objavljeno: Petak, 11.06.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Svima je poznat onaj osjećaj kada se neka situacija jednostavno čini dobra, a druga ne. To nam naša intuicija govori, ali mnogi je ignoriraju.

Kada ste zabrinuti zbog nekog odnosa ili financijskog pitanja, obratite pozornost na taj osjećaj. Taj predosjećaj bi vam mogao donijeti korist.

Intuicija je zapravo nastavak vaših osjetila. Obratite pozornost na to kako vam neke stvari mirišu, zvuče, kakav okus imaju i kakve su na opip. Pokupit ćete informacije koje će  nahraniti vašu intuiciju i odvesti vas u neke nove smjerove.

Svaka misao koja se pojavi u vašoj glavi nije vrijedna da ju pratite. Razmislite što bi još sve u tom trenutku moglo utjecati na vas. Možda vam se ne sviđa vaš novi posao jer ste preskočili doručak i šećer u vašoj krvi je na preniskoj razini. Također, pitajte se da li reagirate na strah ili na intuiciju.

Ako vam vaša prošlost odjednom došeta na um, to bi mogao biti nagovještaj da bi vas to moglo usrećiti u budućnosti. Sjetili ste se kako ste sretno svirali violinu u školi. Vaša podsvijest vam možda govori da ponovo svirate. Niste sigurni zašto ste se nečega sjetili? Pribilježite to i razmislite o tome. Ako imate dobar osjećaj, pokrenite se.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti