Znakovi koji upućuju na buđenje svijesti!

Znakovi koji upućuju na buđenje svijesti!

Znakovi koji upućuju na buđenje svijesti!
  • Objavljeno: Subota, 11.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Treće oko predstavlja našu sposobnost uspješnog prevladavanja svakidašnjih izazova. Treće oko nije nešto što možete opipati ili vidjeti. To je nešto što osjećate ako se dovoljno jako fokusirate na sebe i počnete slušati svoju intuiciju. Kada redovito meditirate, treće oko se počinje polako otvarati i naš unutarnji glas koji nas vodi postaje sve jači i prisutniji.

Osjećaj pritiska između obrva

Kada se treće oko počinje otvarati, primijetit ćete snažan pritisak između obrva. To može biti osjećaj topline ili kao da vam je netko rukom pritisnuo to mjesto. Ponekad će se ovaj osjećaj javiti niotkuda.

Istaknutija intuicija

Jedan od najočitijih znakova otvaranja trećeg oka je postepeno razvijanje intuicije koje ćete primijetiti ako obratite dovoljno pažnje. Intuicija je sposobnost shvaćanja da će se nešto dogoditi prije nego što se to dogodi. Taj osjećaj se javlja bez ikakvog upozorenja. S vremenom će taj osjećaj biti sve intenzivniji i polako ćete mu početi dopuštati da vas vodi kroz život. Možda ćete početi primjećivati znakove upozorenja prije nego što se neka neugodna situacija uopće dogodi.

Provjerite kako možete ojačati intuiciju!

Osjetljivost na svjetlost

Kada se treće oko počne otvarati, primijetit ćete da ste postali osjetljiviji na svjetlost i da su boje puno jasnije. Bolje ćete razlučivati nijanse. Možda ćete početi primjećivati neobične boje i oblike koji zapravo i podsjećaju na treće oko. To su najčešće krugovi različitih nijansi plave boje.

Neprestana potreba za provođenjem promjena

Jedan od najsigurnijih znakova otvaranja trećeg oka je neprestano mijenjanje i neprestana potreba za mijenjanjem. To rezultira pozitivnim promjenama u životu za kojima ćete, ako se ne budu odvijale, početi žudjeti i sami ih tražiti. Primijetit ćete promjenu u načinu na koji se ophodite prema drugima. Možda ste postali tolerantniji i manje sebični.

Učestalije glavobolje

Učestalije glavobolje su posljedica nakupljene energije. Njih ćete se osloboditi tako da izađete u prirodu i radite nešto u čemu uživate. Pritisak na području glave je jedan od znakova otvaranja trećeg oka, naročito ako je pritisak prisutan na samom središtu glave.

Provjerite što se događa s vašim tijelom kada potiskujete emocije!

Savjeti za otvaranje trećeg oka

Otvaranje trećeg oka označava razvijanje intuicije, kognitivnih sposobnosti i razumijevanja prema samome sebi i ljudima oko nas. Kvalitetu svog života možete dramatično unaprijediti ako potaknete otvaranje trećeg oka, a to možete postići na sljedeće načine:

  • meditirajte
  • smanjite unos šećera, mlijeka i mliječnih proizvoda
  • što više vremena provodite u prirodi
  • obratite pažnju na svoje osjećaje
  • povećajte unos vode
  • češće nosite odjeću u nijansama plave i ljubičaste boje
  • radite stvari koje potiču razvijanje kreativnosti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije