Kamo za doček Nove godine: Predlažemo nekoliko netipičnih ideja

Kamo za doček Nove godine: Predlažemo nekoliko netipičnih ideja

Kamo za doček Nove godine: Predlažemo nekoliko netipičnih ideja
  • Objavljeno: Četvrtak, 27.12.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos, Pexels

Kategorija: Zanimljivosti

Kada je riječ o dočeku Nove godine postoje dvije vrste ljudi – oni koji mjesecima unaprijed planiraju, te oni koji čekaju zadnji trenutak. Ako pripadate ovoj drugoj skupini, a doček Nove godine na trgu ili u klubu vam nije fora onda ste na pravom mjestu. Pronašli smo nekoliko last minute ideja za netradicionalni doček koje bi vam se mogle svidjeti.

Pub Crawl

Ideja pub crawla je obilazak većeg broja kafića u jednoj večeri, a posljednjih je godina taj svjetski hit postao poznat i kod nas. Iako postoje mnoge organizirane ture koje se održavaju gotovo svakog vikenda u godini, ovu vrstu zabave možete vrlo jednostavno organizirati sa svojim društvom.

Bez obzira što mnogi kafići imaju organiziran doček za kojega se trebaju unaprijed kupiti ulaznice, postoje i oni gdje je ulaz slobodan cijelu večer. Samo ranije istražite koja su to mjesta i dogovorite redoslijed kojim ćete ih obilaziti. Ako vas je više zabavu podignite na višu razinu tako što ćete se podijeliti u skupine i organizirati malo natjecanje.

Novogodišnje kampiranje

Ako ste ljubitelj boravka u prirodi zašto na ovaj način ne biste dočekali Novu godinu? U brojnim kampovima diljem Hrvatske postoje organizirane novogodišnje zabave kojima se možete pridružiti. Ipak, ako više uživate u divljini povedite društvo na neko osamljeno mjesto. Samo se ne zaboravite toplo obući i ponijeti svu potrebnu opremu.

Oni zimogrozni koji bi Novu godinu radije dočekali u toplini vlastitog doma mogu kampiranje organizirati u svom dnevnom boravku. Vrlo jednostavno napravite šatore od plahti i ugasite svjetla, a umjesto logorske vatre neka vam posluže božićne lampice. Kampiranje u dnevnom boravku posebno će razveseliti one najmlađe, a vas će vratiti u bezbrižne dane djetinjstva.

Noćni piknik

Dekica, hrana i termosice s toplim napitcima su sve što je potrebno za organizaciju noćnog novogodišnjeg piknika. Uputite se prema obližnjem brdu ili vidikovcu i uživajte u najboljem pogledu na vatromet. Nakon piknika večer nastavite u nekom od barova u gradu ili na kućnom tulumu.

Doček u kinu

Novu godinu možete dočekati uz najdraže filmske junake, bez obzira jesu li oni iz najnovijeg holivudskog hita ili pak nekog filmskog klasika. Filmofilima je ovo zasigurno jedan od zanimljivijih načina za proslaviti Novu godinu. U nekim kinima se ne trebate odlučiti za jedan film, već uz kupljenu ulaznicu možete slobodno šetati dvoranama i uživati u više filmova, te nezaobilaznom šampanjcu u ponoć.

Možda ste jedan od onih kojima doček Nove godine ne predstavlja nešto posebno. U tom slučaju sasvim je uredu da ostanete kod kuće i uživate uz omiljeni film ili knjigu. Ludi noćni provod možete ostaviti za bilo koji drugi dan u godini.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti