Kozmetika budućnosti

Kozmetika budućnosti

Kozmetika budućnosti
  • Objavljeno: Utorak, 02.04.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za najosjetljiviju kožu, Avène dermatološki laboratoriji, postavili su temelje novoj generaciji dermokozmetičkih proizvoda, otkrićem jedinstvenog procesa koji omogućuje da proizvodi sadrže isključivo sastojke neophodne za kožu, bez konzervansa ili tvari koje djeluju kao konzervansi. Proizvodi su sterilni i ostaju sterilni tijekom cijelog vremena uporabe. Sterilna kozmetika namijenjena je najosjetljivijoj koži, netolerantnoj koži sklonoj iritacijama ili alergijama sklonoj koži.

Sterilna kozmetika je jedinstveni proces u dermokozmetici koji uključuje:

Sterilizaciju tijekom proizvodnje

Proces proizvodnje koji uključuje i sterilizaciju formule samog proizvoda zahtijeva specifično okruženje i proizvodne pogone koji udovoljavaju najvišim tehnološkim zahtjevima, kao i znanje i iskustvo u proizvodnji u sterilnim uvjetima. Avène dermatološki laboratoriji i tvrtka Pierre Fabre patentirali su jedinstveni proizvodni proces, razvijen na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji lijekova osobito injekcionih lijekova.

Patentirani sustav hermetičkog zatvaranja tube s proizvodom - D.E.F.I system (Device for Exclusive Formula Integrity)

D.E.F.I sustav zatvaranja je inovativan sustav zatvaranja tube s proizvodom, jedinstven u svijetu dermokozmetike koji sprječava bakterijsku kontaminaciju proizvoda i osigurava sterilnost proizvoda tijekom uporabe. Uz D.E.F.I sustav zatvaranja proizvod ne mora sadržavati parabene i tvari koje djeluju kao konzervansi te ostaje sterilan i zaštićen tijekom cijelog vremena uporabe.

Odabir samo neophodnih sastojaka

Ovaj jedinstveni proces omogućuje vrlo strog odabir formule proizvoda za higijenu i njegu kože s minimalnim brojem neophodnih sastojaka, visoke čistoće i odlične podnošljivosti, a bez dodatka tvari koje iritiraju kožu. Također omogućuje i eliminaciju nepotrebnih sastojaka, potencijalnih iritansa i alergena: parabena i tvari koje djeluju kao konzervansi, parfema, emulgatora.

2_produit_1.jpg

STERILNA KOZMETIKA znači da će Vaša koža dobiti samo ono što je neophodno i esencijalno. STERILNA KOZMETIKA pruža JEDINSTVENU SIGURNOST i MAKSIMALNU UČINKOVITOST za najosjetljiviju kožu.

Više informacija potražite na www.preosjetljivakoza.com.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti