Najbolje namirnice za mladolikost

Najbolje namirnice za mladolikost

Najbolje namirnice za mladolikost
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.07.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Da biste se osjećali mlado i izgledali odlično u svakoj dobi, trebate obratiti pažnju na namirnice koje unosite. Postoje razne namirnice koje mogu vašu kožu učiniti ljepšom, ali je najvažnije da sadrže polifenole.

Polifenoli mogu usporiti proces starenja, a neka istraživanja su čak pokazala da mogu smanjiti vidljivost znakova starenja. Donosimo vam namirnice koje obiluju polifenolima i koje trebate uvrstiti u svoju svakodnevnu prehranu.

Isprobajte hranu za ljepšu kožu!

Zeleni čaj

Za najbolje rezultate trebate popiti 2 do 3 šalice zelenog čaja dnevno. Istraživanja su pokazala da, osim što kožu čini ljepšom, čini ju i otpornijom na vanjske štetne utjecaje.

Borovnice

Borovnice, koje se nalaze na listi najzdravijih namirnica svijeta, pospješuju cirkulaciju, što znači da će koža primati više kisika i hranjivih tvari.

Tamna čokolada

Obiluje antioksidantima koji štite od vanjskih štetnih utjecaja i smanjuju rizik od prijevremenog nastanka znakova starenja.

Ovi vitamini vašu kožu čine lijepom i zdravom!

Pšenične klice

Veliki broj ljudi nema naviku konzumirati pšenične klice, ali vam one definitivno trebaju zbog odličnog djelovanja na zdravlje i izgled.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti