Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Namirnice koje pobjeđuju umor

Namirnice koje pobjeđuju umor

Namirnice koje pobjeđuju umor
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.11.2015.
  • Broj pregleda: 1.125
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U trenucima kada vam razina energije dramatično počinje padati, koncentracija postaje sve slabija i počinjete se osjećati tjeskobno bi bilo dobro da posegnete za jednom od namirnica koje vaš problem mogu riješiti u vrlo kratkom razdoblju.

Zeleni čaj

Zeleni čaj ima brojne prednosti za zdravlje. Odličan je izvor vitamina i antioksidanta. Popravlja raspoloženje i koncentraciju, a smanjuje razinu stresa.

Pšenična trava

Odličan je izvor vitamina B kompleksa, željeza i magnezija. Istraživanja su pokazala da pšenična trava može smanjiti rizik od nastanka anemije, pospješiti cirkulaciju krvi i smanjiti rizik od nastanka kronične upale.

Banane

Odličan su izvor elektrolita, vlakana, omega 3 i 6 masnih kiselina. Za banane je poznato da u vrlo kratkom vremenskom razdoblju podižu razinu energije.

Voda

Dehidracija je jedan od vodećih uzročnika kroničnog umora. U trenucima kada osjećate da vaša koncentracija i razina energije počinju padati, popijte čašu vode.

Jogurt

Probavne smetnje mogu uzrokovati probleme u pamćenju, kao i kroničan umor. Probiotici iz jogurta mogu potaknuti rad probavnog sustava, popraviti raspoloženje i povećati razinu energije.

Saznajte kako odmah povećati razinu energije!kako odmah povećati razinu energije!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti