Otkrijte vara li vas partnerica

Otkrijte vara li vas partnerica

Otkrijte vara li vas partnerica
  • Objavljeno: Petak, 02.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Čak i ako je sve u redu, nekima kroz misli prolazi strah da im partnerica nije vjerna. Umjesto donošenja preranog zaključka i optuživanja partnera za prevaru samo temeljem intuicije ne bi bilo loše proučiti neke od najčešćih znakova prevare.

Paranoja i sumnja

Ako vaša partnerica ima nekoga sa strane, u većini će slučajeva to pokušati prikriti tako što će pokazivati znakove paranoje i biti sumnjičava. Ako ju često zanima gdje ste i s kim, a da to inače nije bio slučaj, onda postoji mogućnost da je riječ o prevari. Partnerica stalno ima osjećaj da joj nešto skrivate što pokazuje nizom pitanja koje vam postavlja jer je ona zapravo ta koja skriva stvari od vas.

Isprobajte ovih 10 osnovnih ljubavnih pravila!

Izbjegavanje dodira i odnosa

Ranije ste se držali za ruke, a sada vaša partnerica izbjegava svaki dodir. Nekome možda zvuči kao sitnica, ali ovo je jedan od čestih znakova prevare. Naravno da u nekim vezama zbog niza čimbenika intimni odnosi znaju patiti, no ako se uopće ne možete sjetiti kada ste zadnji put spavali to upućuje na mogućnost prevare.

Sakrivanje mobitela

Ako vam partnerica ne dopušta ni da priđete blizu njezinom mobitelu očigledno nešto skriva od vas. Ponekad možda i dozvoli da pogledate nešto na njezinom mobitelu, no tada se nalazi odmah pokraj vas i nervozno promatra što radite.

Posao kao izgovor

Previše obaveza, ostajanje na poslu do kasnih sati, prekovremeni, česti odlasci na piće s kolegama nakon posla... Ono što inače ne bi trebalo predstavljati problem odjednom postaje razlog za sumnju. Ako ne živite zajedno, sastanci vašom partnericom postaju sve rjeđi. Svaki put pronalazi novi izgovor zašto se ne može naći s vama, a vi imate osjećaj kao da se niste vidjeli godinama.

Novi interesi

Činjenica je da svi u jednom trenutku života mijenjaju svoje preferencije od glazbe koju slušaju, pa do omiljene vrste hrane. Kod promjene preferencija najčešće su uključena oba partnera. No, kada vas partnerica isključuje iz svojih novih životnih interesa očigledno se događa nešto što vam skriva.

Svađe

Najmanja sitnica ili nesporazum kojemu biste se ranije zajedno smijali, sada postaje velik problem. Svaki vaš potez odjednom joj ne odgovara. Iako su svađe normalni dio svakog odnosa, u slučaju prevare svaka svađa izgleda tako da može rezultirati prekidom.

Znate li kako prepoznati pravu ljubav?

Emotivno je odsutna i ne izjavljuje ljubav

Izbjegavanje iskrenog razgovora i kratki odgovori znak su da partnerica između vas gradi zid. Razgovori odjednom postaju mrska obveza. Jedan od glavnih znakova prevare je kada partnerica prestane izjavljivati ljubav. Nije lako izreći nekome ljubav ako to stvarno nije tako, a još je manje lako osobi koja nije vjerna.

Osjećaj manje vrijednosti

Ovaj osjećaj isto tako nije rijetka pojava kod varalica. Partnerica koja ima nekoga sa strane ima osjećaj kako ne zaslužuje ništa lijepo što ste napravili za nju.

Promjene raspoloženja

Naravno da žene znaju imati promjene raspoloženja, pogotovo kada su oni dani u mjesecu. No, u slučaju prevare promjene raspoloženje nastupaju neovisno o vanjskim faktorima.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti