Stenders kozmetika u Hrvatskoj

Stenders kozmetika u Hrvatskoj

Stenders kozmetika u Hrvatskoj
  • Objavljeno: Srijeda, 08.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Preko 200 ručno rađenih proizvoda, proizvedenih isključivo na bazi prirodnih sastojaka,  baziraju se na principu - kvalitetna njega tijela pristupačna svima

Stenders, proizvođač kozmetike za tijelo iz Sjeverne Europe, točnije iz Latvije, danas je na Britanskom trgu predstavio svoje proizvode. 

Svi proizvodi, njih preko 200,  ručno su izrađeni isključivo na bazi prirodnih komponenata poput biljnih ulja, biljnih ekstrakata, sušenih čestice bilja, eteričnih ulja, destiliranih eteričnih ulja, pčelinjeg voska i pčelinjih saća. Svoje proizvode pakiraju u prirodne, eko materijale jer je ekološka osviještenost prioritet tvrtke i njezinog poslovanja.

Stenders svoju poslovnu filozofiju temelji na zdravlju, a njegovano tijelo njihov je prioritet. Proizvodi su izrađeni od najboljih prirodnih sastojaka do kojih još više dolazi do izražaja aromaterapija i njena učinkovitost, za sklad cijelog tijela. Stenders je proširio uspješno svoje poslovanje, kao i svoje zastupništvo, koje je prisutno sada u više od 20 zemalja, počevši od Švedske, preko ostatka Europe pa sve do Japana. Ukupno je 180 franšiznih trgovina koje posluju izvan Latvije, te time svrstavaju Stenders među najuspješnije tvrtke.

Prvi dućan u Hrvatskoj otvorio je svoja vrata u West Gate shopping centru u Zagrebu u studenom 2009. godine.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti