Poliklinika Bilić Vision započinje s operacijama vitrektomije - stražnjeg segmenta oka

Poliklinika Bilić Vision započinje s operacijama vitrektomije - stražnjeg segmenta oka

Poliklinika Bilić Vision započinje s operacijama vitrektomije - stražnjeg segmenta oka
  • Objavljeno: Srijeda, 17.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Poliklinika Bilić Vision je u svom oftalmološkom dijelu, uz dosadašnje usluge oftalmoloških pregleda, dijagnostike bolesti oka (vidno polje Octopus, Goldmann, OCT, pahimetrija), operacija katarakte, strabizma i estetskih operacija oka, laserskog liječenja mrežnice i laserske trabekuloplastike, proširila svoju djelatnost i na operacije stražnjeg segmenta oka (vitrektomije) - mikrokiruršku operativnu tehniku koja se izvodi kod različitih bolesti mrežnice.

Operacije vitrektomije obavljat će Prof. dr. sc. Jakov Šikić, vrhunski i vodeći vitreoretinalni kirurg u Hrvatskoj i regiji. Posebno područje njegova rada su bolesti stražnjeg očnog segmenta (staklovina i mrežnica). Kao voditelj Odsjeka za laser i fluoresceinsku angiografiju posebno se bavio problemom dijabetesa i drugim retinalnim oboljenjima, a kasnije kao rukovoditelj Odjela za vitreoretinalnu kirurgiju uvodi nove operacije i tehnike u klasični rad.

U potpuno novoj i suvremeno opremljenoj operacijskoj sali i na najmodernijem DORC Associate® 2500 uređaju za vitrektomiju moći će se u lokalnoj anesteziji obavljati i najsloženiji operacijski zahvati pars plana vitrektomije.

Uz vrlo prihvatljive cijene operacija i mogućnost obročnog plaćanja kreditnim i debitnim karticama, nastojali smo izaći u susret svim pacijentima kojima bi takva operacija bila potrebna. Mnogi su takvi pacijenti ranije odlazili u inozemstvo na operacije stražnjeg segmenta oka, no korištenjem ekspertnog znanja profesora Šikića i uz najnoviju tehnologiju koju posjeduje ova ustanova to više nije potrebno.

U prva tri mjeseca kao promotivnom razdoblju odobravamo dodatnih 10% popusta za operacije vitrektomije na sve oblike plaćanja.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti