Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Poznate Hrvatice blistaju u svakom trenutku i svakoj prilici!

Poznate Hrvatice blistaju u svakom trenutku i svakoj prilici!

Poznate Hrvatice blistaju u svakom trenutku i svakoj prilici!
  • Objavljeno: Utorak, 31.10.2017.
  • Broj pregleda: 175
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Zanimljivo i lijepo druženje, održano je u Larita studiju, a zvijezda večeri bila je Mikeda Active Collagen 5000, inovativni anti-age napitak za sjaj i zdravlje kože.

Kada se na jednom mjestu, u istoj prostoriji susretnu Iva Jerković, Nina Badrić, Kristina Bradač, Lana Klingor Mihić, Sarah i Suzy Josipović, Lea Mijatović i mnoge druge poznate dame iz javnog i društvenog života, neizbježne su teme o ljepoti, zdravlju, i novim modnim i životnim trendovima. Mjesto susreta bio je ugodni prostor frizerskog i kozmetičkog Larita studija, u kojem je organizirano predstavljanje Mikeda Active Collagena 5000, inovativnog anti – age napitka za pomlađivanje i očuvanje elastičnosti kože.

FOTO: EDIN TUZLAK

Mikeda Active Collagen 5000 tekući dodatak prehrani s kolagenom je svjetski trend u nutritivnom pristupu pomlađivanja kože. Ovaj napitak uz francuski kolagen Peptan sadrži i Beauty Shield Complex te kombinaciju vitamina i minerala nužno potrebnih za hidrataciju i regeneraciju kože. Prema rezultatima istraživanja nakon upotrebe Mikeda Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjuje vidljivost bora, povećava hidrataciju kože te poboljšava kvalitetu i strukturu kože. Već danas Mikeda Active Collagen 5000, ispunio je očekivanja svih žena koje su odlučile svojoj koži dati novu priliku te su s ovim proizvodom pronašli saveznika u svakodnevnoj borbi za zdravlje i sjaj svoje kože.

Iako upoznate s vodećim svjetskim i hrvatskim trendovima o brizi za zdravlje vlastite kože, gošće ovog ugodnog druženja sa zanimanjem su slušale informacije o Mikeda Active Collagenu 5000, njezinim svojstvima te njenom utjecaju na kožu. S posebnim zadovoljstvom su se osvrnule na malu bočicu i pakiranje samog proizvoda te činjenicu da svakodnevnom konzumacijom svojoj koži pružaju samo najbolje. Nema sumnje da će nakon ovog druženja Mikeda Active Collagen 5000 dobiti svoje nove klijentice i postati nezaobilazni dodatak prehrani kojeg će žene s veseljem nositi u svojim torbicama.

Mikeda Active Collagen 5000 može se kupiti u ljekarnama i na Mikeda web shopu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Čarolija okusa na vašem blagdanskom stolu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti