Pripremite napitak koji čisti pluća!

Pripremite napitak koji čisti pluća!

Pripremite napitak koji čisti pluća!
  • Objavljeno: Srijeda, 23.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kada razmišljamo o čišćenju tijela, najčešće pomišljamo na čišćenje probavnog sustava i detoksikaciju jetre. No, čišćenje pluća je jednako važno, naročito ako ste pušač. U vašim plućima se nakupljaju toksini i štetni kemijski spojevi.

Dokazano je da se pluća počnu regenerirati čim prestanete pušiti. Da biste taj proces ubrzali, stručnjaci preporučuju da svakodnevno počnete konzumirati napitak, za čiju pripremu recept možete pronaći ovdje.

Uzmite 2 žlice ovog napitka svako jutro na prazan želudac i 2 sata nakon večere. U sastavu ovog napitka pronalazimo namirnice za koje su istraživanja dokazala da potiču eliminaciju toksina i detoksikaciju.

Češnjak sadrži alicin koji je učinkovit u borbi protiv infekcija i ima moćno protuupalno djelovanje. Češnjak ima moćno antioksidacijsko djelovanje i pokazao se odličnim u smanjenju slobodnih radikala. Ako bolujete od astme ili nekih drugih bolesti respiratornog sustava, stručnjaci preporučuju da svakako povećate unos češnjaka.

Đumbir se već stoljećima koristi u svrhu poboljšanja zdravlja i prevencije niza bolesti. Ima moćno protuupalno djelovanje, potiče eliminaciju sluzi iz pluća i olakšava iskašljavanje.

Kurkumin je glavni aktivni sastojak kurkume koji ima antikancerogeno djelovanje, zbog čega se preporuča za prevenciju i uništavanje stanica raka.

Saznajte koje biljke regeneriraju pluća!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti