Prirodna rješenja za bolove u zglobovima

Prirodna rješenja za bolove u zglobovima

Prirodna rješenja za bolove u zglobovima
  • Objavljeno: Nedjelja, 11.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bolovi u zglobovima su učestali problem koji se najčešće javlja kod osoba treće dobi. Lijekovi protiv bolova mogu pomoći, ali vrlo često uzrokuju negativne nuspojave i mogu uzrokovati ovisnost. Srećom, postoje potpuno prirodni načini pomoću kojih možete ublažiti bolove u zglobovima, i to bez neželjenih nuspojava.

Ljute papričice

Odlične su za ublažavanje simptoma reumatoidnog artritisa. One potiču cirkulaciju krvi i blokiraju slanje signala boli prema mozgu.

Đumbir

Đumbir je poznat po svojem moćnom protuupalnom djelovanju. Stručnjaci preporučuju da svaki dan na zglobove nanosite obloge od naribanog đumbira.

Buhač

Buhač ima odlično protuupalno djelovanje i vrlo često se koristi za ublažavanje glavobolja, groznice i simptoma artritisa.

Origano

Origano sadrži čak 32 protuupalna spoja. Istraživanja su pokazala da svakodnevnom konzumacijom origana možete ublažiti kroničnu upalu u tijelu, koja je jedan od vodećih uzročnika bolova u zglobovima.

Kurkuma

Kurkumin, glavni aktivni sastojak kurkume, ima odlično djelovanje na zdravlje cjelokupnog organizma i vrlo često se dodaje u proizvode za ublažavanje simptoma artritisa.

Nastavite čitati o biljkama koje ublažavaju bolove u zglobovima.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti