Razmazite svoje lice raskošnom Apivita Queen Bee linijom

Razmazite svoje lice raskošnom Apivita Queen Bee linijom

Razmazite svoje lice raskošnom Apivita Queen Bee linijom
  • Objavljeno: Srijeda, 06.11.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF, Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Ženama je uobičajeno pokloniti cvijeće ili prigodni poklon kao znak pažnje za svakodnevni trud i rad u gotovo svakoj sferi života. Zašto ne biste razmazili sebe ili jednu od žena u vašem životu i priuštili joj kraljevski tretman kakav i zaslužuje?

APIVITA, prirodna kozmetika koja svoje korijene vuče iz Grčke u svom širokom asortimanu proizvoda ima liniju koja je namijenjena glorifikaciji žene i njenoj prirodnoj ljepoti. APIVITA Queen Bee linija stvorena je kao lijek za kožu žena svih dobi.

APIVITA Queen Bee kreme matična mliječ

Najveća odlika APIVITA Queen Bee linije očituje se u tome da je APIVITA uspjela prenijeti moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože. Inkapsulirana u liposome i obložena fosfolipidima, matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina - čime se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože.

Ono što je također važno naglasiti je da APIVITA zamjenjuje vodu organskim prirodnim infuzijama koje proizvodima pružaju poglavito antioksidativne učinke. S obzirom na to da većina kozmetike u sebi sadrži preko 70% udjela vode, baza APIVITA proizvoda pa tako i cjelokupne Queen Bee linije bogata je antioksidantima.

Queen Bee dnevna krema za lice matična mliječ

Queen Bee dnevna krema protiv starenja za lice s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima sa zaštitnim faktorom SPF20 namijenjena je za sve tipove kože, a u sebi sadrži 80% prirodnih sastojaka. Krema svojom moćnom formulom reducira znakove starenja, učvršćuje kožu lica, pruža dubinsku hidratizaciju, podiže konture lica, ujednačava kompleks, koži lica pruža blistavost te zaštitu od UVA/UVB zračenja.

Queen Bee extra bogata krema matična mliječ

Queen Bee krema protiv starenja bogate teksture s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima namijenjena je njezi suhe kože, a u sebi sadržava 94% prirodnih sastojaka. Krema svojom moćnom formulom reducira znakove starenja, učvršćuje kožu lica, pruža dubinsku hidratizaciju, podiže konture lica, ujednačava kompleks te koži lica pruža blistavost.

Queen Bee noćna krema matična mliječ

Queen Bee noćna krema protiv starenja s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima namijenjena je za sve tipove kože, a u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka. Moćna formula kreme djeluje tijekom noći kada je pojačana prirodna regeneracija stanica kože te je dodatno njeguje, liječi i revitalizira njezinu vitalnost.

Queen Bee krema za područje oko očiju matična mliječ

Queen Bee krema protiv starenja za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima namijenjena je za njegu osjetljivog područja oko očiju, a u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka. Moćna formula kreme smanjuje bore, znakove umora i tamne krugove, a istovremeno pruža blistaviji i odmorniji izgled.

Queen Bee serum matična mliječ

Queen Bee serum za lice protiv starenja neizostavan je proizvod u holističkom tretmanu protiv starenja kože, a u sebi sadrži 95% prirodnih sastojaka. Moćna formula seruma reducira znakove starenja, učvršćuje kožu lica, pruža dubinsku hidratizaciju, podiže konture lica, ujednačava kompleks te koži lica pruža blistavost.

APIVITA Queen Bee liniju s matičnom mliječi možete pronaći na Vitashop.hr po sniženim cijenama.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti