Sportska subota na Tuškancu

Sportska subota na Tuškancu

Sportska subota na Tuškancu
  • Objavljeno: Srijeda, 08.09.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dragi naši građani, zadovoljstvo nam je pozvati VAS na sudjelovanje u ovom zanimljivom sportsko-rekreacijskom događanju gdje pokušavamo spojiti ZDRAV ŽIVOT, SPORT i VRHUNSKU ZABAVU.

Sportsko igralište na Tuškancu (pored kluba Saloon) 11.9.2010. s početkom od 10:00 sati.

Dobra atmosfera, nagradne igre, savjetovanja u vezi prehrane i treninga, košarkaški turnir; sudjelovanje na trenzima i mnoštvo dobre zabave.....

Ovaj cjelodnevni event koji započinje od 10:00 na košarkaškom igralištu TUŠKANAC' pokušat će Vam približiti i predstaviti sve one zanimljivosti iz svijeta prehrane, treninga, rekreacije, s kojima se dosada niste imali prilike susretati. Detaljan opis i program eventa biti će dostupan od 03.09.2010. na stranici www.worldclass.hr, a u nastavku pročitajte što smo Vam pripremili na Tuškancu 11.9.2010.:

STREET BALL TOURNAMENT: u organizaciji humanitarne akcije 'Pomaganje je uvijek IN' i World Class Health Academy. Vaše prijave šaljite na: sasa.segedi@worldclass.hr a o točnom vremenu turnira biti ćete izvješteni na www.worldclass.hr i putem maila prijave.

NIKE FASHION SHOW: u netipičnoj atmosferi, na jedan drukčiji način , biti će prikazana kolekcija za JESEN '10. ,a oni najsretniji će biti i nagrađeni Nike poklonima.

DIJAGNOSTIČKI KUTAK: sva pitanja o zdravoj prehrani, načinu treniranja, vašoj težini, njenom održavanju i si. konačno će dobiti svoj odgovor. Uz pomoć naših trenera (diplomiranih Kineziologa) saznajte sve što ste oduvijek željeli znati o svemu vezano uz zdrav život. 'Sport is our lifestyle' ... Sponzori: Weider, Polar, Sport Life

TRENINZI NA OTVORENOM: svim oblicima vježbanja, moći ćete se priključiti prijavom na www.worldclass.hr. Dolje navedeni su samo neki na koje Vas pozivamo. Nemojte izostati!!

OUTDOOR CYCLING CLASS: trening koji postaje sve popularniji u svijetu fitnessa i aerobike, ovaj put dostupan je i vama dragi građani. Imate priliku sudjelovati u jedinstvenom spoju muzike, treninga i to pod vedrim nebom. Prilika za NE PROPUSTITI. Laganim klikom na www.worldclass.hr i vaše sudjelovanje je zagarantirano.

POWER PUMP: Aerobni trening nije ono što vas ispunjava?! Slobodni utezi, šipka i step klupica uz vodstvo vrhunskog instruktora je možda malo bliže vašoj viziji idealnog treninga? I tu Vas pozivamo na sudjelovanje i naravno pogađate; izvrsnu zabavu!

NAGRADNE IGRE:
za djecu i odrasle. Tokom cijelog dana moći ćete sudjelovati u našim nagradnim
igrama i tim putem osvojiti vrijedne nagrade. Povedite svoje najmilije, najmlađe i najstarije, jer prilika se pruža svima.

RED BULL:
dovodi goste iznenađenja...biciklističke i skate atrakcije iz prve ruke.....

Ovo je samo djelić našeg programa. Ponavljamo, svi detalji i točan vremenski raspored biti će Vam dostupni 03.09. na www. w ori del a ss. hr

Do tada, isplanirajte svoje vrijeme SAMO ZA NAS!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti