Što ujutro trebate piti za dulji život?

Što ujutro trebate piti za dulji život?

Što ujutro trebate piti za dulji život?
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ono što ujutro pijete ne određuje samo kako ćete biti raspoloženi, već i koliko dugo ćete živjeti. Naime, istraživanja su pokazala da ono što pijete kada se ustanete može povećati ili smanjiti rizik od nastanka niza bolesti, što u konačnici utječe na vaš životni vijek.

Čaj

Dosadašnja istraživanja su pokazala da svakodnevnom konzumacijom čaja možete smanjiti rizik od nastanka srčanih bolesti i prijevremene smrti. Sve vrste čajeva su jako dobar izvor antioksidanata koji smanjuju razinu slobodnih radikala u tijelu, za koja su istraživanja pokazala da povećavaju rizik od nastanka kancerogenih stanica.

Kava

Svakodnevnim ispijanjem kave možete smanjiti rizik od nastanka srčanih i neuroloških bolesti. Kava je odličan izvor antioksidanata koji usporavaju starenje i smanjuju rizik od nastanka različitih vrsta raka i srčanih bolesti.

Voda

Ljudsko tijelo se sastoji od 75% vode. Ona je neophodna za dobru cirkulaciju krvi i pravilan rad probavnog sustava. Ujutro na prazan želudac odmah popijte čašu vode, a rezultat će biti još bolji ako popijete čašu vode s limunom.

Saznajte može li topla voda s limunom pospješiti mršavljenje!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti