Sve više žena želi dizajnersku vaginu

Sve više žena želi dizajnersku vaginu

Sve više žena želi dizajnersku vaginu
  • Objavljeno: Srijeda, 02.06.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Britansko istraživanje pokazalo je da petina žena priželjkuje ljepši izgled spolovila i da ozbiljno razmišlja o tome da ode pod nož kako bi je uljepšala.

Zbog sve većeg broja zahtjeva za 'dizajnerskim operacijama', vodeći britanski web site za kozmetičke zahvate proveo je istraživanje na preko tisuću žena kako bi otkrili koliko daleko su žene spremne ići da bi dobile tijelo kakvo žele.

Istraživanje je pokazalo da jedna od pet žena, njih 22 posto razmatra o odlasku pod nož kako bi uljepšalo svoje spolovilo, a 28 posto ih razmišlja i o implantatima u guzi.

Ispitanice su također priznale da žude za 'dizajnerskom vaginom' jer nisu zadovoljne sadašnjim izgledom svog spolovila, ali i i zato što misle da će im novi izgled međunožja poboljšati seksualni život. Zanimljivo je da ih 24 posto priznaje da uopće nemaju seksualni život jer im se ne sviđa kako im izgleda spolovilo.

Istraživanje je također pokazalo da će se estetskoj operaciji spolovila prije podvrgnuti mlađe žene, a pa je tako 26 posto žena u dobi od 21 do 30 godina priznalo da je spremno otići pod nož za ljepši izgled svoje vagine, u usporedbi sa 18 posto žena starijih od 80 godina.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti