Čak i izbirljiva djeca biraju vitaminske gumene bombone Chewy Vites

Čak i izbirljiva djeca biraju vitaminske gumene bombone Chewy Vites

Čak i izbirljiva djeca biraju vitaminske gumene bombone Chewy Vites
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.05.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Zanimljivosti

Vitaminski gumeni bomboni donose veselje i olakšanje cijeloj obitelji, posebno roditeljima čija djeca ne žele jesti raznovrsnu hranu i ne vole nove okuse. Namijenjeni su djeci starijoj od 3 godine.

Vitaminski gumeni bomboni britanskog brenda Chewy Vites od sada su dostupni i u Hrvatskoj. Ponajprije su namijenjeni djeci koja ne unose dovoljnu količinu vitamina i minerala u organizam i kojoj su potrebni zdravi dodaci prehrani, ali i onima čiji je organizam iscrpljen sezonskim dječjim bolestima. Chewy Vites donosi zabavne vitamine, minerale i probiotike u obliku visokodoziranih gumenih bombona koja će unijeti dodatnu živost u dječju prehranu. Mogu ih koristiti djeca starija od tri godine. Ovi ukusni dodaci prehrani izrađeni su od pravog voćnog soka, veganski su i bez alergena, a s obzirom da su namijenjeni djeci ne sadrže konzervanse, umjetne arome i bojila.

„Djeca već od najranije dobi pokazuju sklonost određenim vrstama hrane. Mnogi od njih ne vole jesti raznovrsno što izaziva zabrinutost kod roditelja. Vitaminske dodatke u obliku tableta ili sirupa djeca često odbijaju jer ih podsjećaju na lijekove. Zato Chewy Vites vitaminski gumeni bomboni pršte zabavnim voćnim okusima koji oduševljavaju djecu, ali i odrasle. Chewy Vites roditeljima donosi opuštenost jer uz vitaminske gumene bombone dječja prehrana na jednostavan način postaje potpunija ili dopunjena nutrijentima nakon zimskih mjeseci“, izjavila je Vanja Plačko Dodig, brend menadžerica za Chewy Vites kojeg u Hrvatskoj zastupa tvrtka Orbico.

Chewy Vites predstavlja jedan od novih farmaceutskih oblika uz stabilnost proizvoda bez korištenja konzervansa i drugih pomoćnih sredstava. Chewy Vites donosi zdravstvenu dobrobit i djeci i odraslima jer je dostupan u nekoliko oblika. Među njima je Chewy Vites Kids MULTI-VIT + PROBIO - dodatak prehrani s vitaminima, jodom i kulturama mikroorganizama. Neizostavna su pomoć kod antibiotske terapije, na prirodan način potiču probavu i održavaju crijevnu floru, a dodatak joda pridonosi normalnom rastu djece. Folna kiselina i pantotenska kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Chewy Vites oblici su dostupni i s pojačanim vitaminom C, vitaminima A, B6, B12 i D. Uz to su dostupni i Chewy Vites vitamini za odrasle.

Vitaminski gumeni bomboni puni voćnog okusa dostupni su u svima ljekarnama. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane, te zdravog načina života, no za one najizbirljivije Chewy Vites će biti zabavna dopuna prehrani i vitaminski poticaj nakon zimskih mjeseci.

Više informacija na stranici: https://www.chewyvites.com/.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti