Ovo je voće koje čuva mladolikost kože

Ovo je voće koje čuva mladolikost kože

Ovo je voće koje čuva mladolikost kože
  • Objavljeno: Srijeda, 23.06.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Starenjem koža zahtijeva sve više njege. No, kozmetički tretmani nisu uvijek pristupačni i rezultati mogu biti daleko od očekivanog.

Ovo voće počnite konzumirati što češće jer će vašu kožu njegovati iznutra. Osim što će postati lijepa i zadržati mladolikost, koža će, kao i cjelokupni organizam, prije svega postati zdrava.

Najbolje od svega je što ovo voće bez straha možete stavljati na površinu kože, jednako kao što ga i možete konzumirati.

Banane

Odličan su izvor antioksidansa, vitamina A, B, C, magnezija, kalija i folne kiseline. Banane su odlične za suhu i nadraženu kožu i sprječavaju nastanak prijevremenih znakova starenja kože.

Avokado

Avokado je odličan izvor nezasićenih masnih kiselina. On će kožu hidratizirati i potaknuti proizvodnju prirodnih ulja.

Papaja

Ima odlično antioksidativno djelovanje, čime pomaže u oslobađanju toksina iz tijela i kože. Čak i sama kora papaje ima odlična nutritivna svojstva koja će koži vratiti svježinu.

Rajčica

Rajčica će smanjiti crvenilo i mitesere. Rajčice su odlične za hidrataciju kože, što je neophodno za zadržavanje mladolikosti.

Jagode

Antioksidatvna svojstva jagoda će spriječiti prijevremeno starenje kože. Ujednačit će ten, a koža će postati meka i sjajna.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti