Vrijeme je za seks na javnom mjestu!

Vrijeme je za seks na javnom mjestu!

Vrijeme je za seks na javnom mjestu!
  • Objavljeno: Petak, 19.03.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na radnom mjestu

To vrlo neprofesionalno ponašanje moglo bi vas čak stajati i radnog mjesta. Ako je strah veći od uzbuđenja, radije se nemojte upuštati u seks na radnom mjestu. U slučaju da je želja veća, samo si hrabro priuštite divlju avanturu, s kojoj ćete sigurno začiniti dugotrajni dan. Pazite samo da prostor bude samo vama na raspolaganju i da pri seksu ne budete previše glasni.

Garderoba

Bila to garderoba u dvorani za vježbanje ili ona u trgovini. Ako s partnerom redovito idete na fitness, možete nakon znojnog razgibavanja vaša vruća tijela ohladiti pod zajedničkim tušem u garderobi. Pazite samo da vas tko ne bi iznenadio. Pravi adrenalin ćete osjetiti ako si priuštite neki diskretan erotski doživljaj u garderobi neke trgovine s odjećom, koja ima dovoljno velike kabine. Pazite da kabina bude potpuno zatvorena uz pod, jer bi u suprotnom slučaju netko mogao sudeći po položaju vaših nogu i hlača oko gležnjeva zaključiti što se događa.

U parku

U proljetnim i ljetnim danima možete si u večernjim satima priuštiti i nestašno sjedenje na klupicama u parku. Drage dame, prije izlaska obucite suknju i sjednite partneru u parku u krilo. Vrlo diskretno mu otkopčajte hlače i namjestite se tako, da vaša suknja pokriva sve što se događa. Nježno i gotovo neprimjetno se ljuljajte. Uživajte u prisutnosti prolaznika, koji uz vašu pažljivost da se ne razotkrijete neće niti slutiti što se događa u njihovoj neposrednoj blizini.

U bazenu

I na kupalištima seks može proticati vrlo diskretno ako ste dovoljno pažljivi i neupadljivi. Žena neka se nasloni na rub bazena, a sve što partner mora napraviti je da makne kupaći kostim. Isto to možete ljeti raditi u moru.

U kinu

Kada je dvorana prilično prazna i ljudi su od vas dovoljno udaljeni, možete se malo poigrati i u kinodvorani tijekom predstave. Dok drugi gledatelji budu zaposleni gledanjem filma, možete se zagrijati prvo nježnim milovanjem i masiranjem penisa odnosno vagine. Naravno radite to u zadnjem redu i vrlo udaljeni od ostalih jer bi vas u protivnom netko mogao opaziti i prirediti vam dobru količinu neugodnosti. Nestašni parovi će si priuštiti oralni seks, a oni najodvažniji će se usuditi i još više. Uživajte u nezaboravnoj avanturici, a iza sebe s mjesta zločina odstranite svaki trag.

U vlaku

U seks u vlaku se upustite samo u slučaju da postoje kupei u kojima se mogu navući zavjese. Vjerojatno vam je poznat slučaj žene koja bi se uzbudila od trešnje javnih prijevoznih sredstava tijekom vožnje. Ili slučajevi žena koje obožavaju seks na stroju za pranje rublja jer na njemu osjećaju ugodno vibriranje na stražnjici. Slično vibriranje će vam pružiti i vlak. Izaberite dalju destinaciju i tijekom vožnje ju začinite hrabrim seksom, ali pazite da vas ne zaskoči kondukter ili omete neki znatiželjni putnik.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti