Zaboravite lijekove i jogom ublažite bolove!

Zaboravite lijekove i jogom ublažite bolove!

Zaboravite lijekove i jogom ublažite bolove!
  • Objavljeno: Subota, 03.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Neki od najpopularnijih alternativnih terapija uključuju jogu, tai chi i akupunkturu.

Kako bi istražili alternativne pristupe za ublažavanje boli, američki znanstvenici su odlučili napraviti istraživanje. U istraživanju je sudjelovalo 105 ispitanika čije su zdravstveno stanje pratili 50 godina. Sudionici su patili od bolova u leđima, osteoartritisa, boli u vratu, fibromialgije, jake glavobolje i migrene.

Akupunktura i joga pokazale su izvrsne rezultate u borbi protiv bolova u leđima. Akupunktura i tai chi pomogli su u borbi protiv osteoartritisa koljena, a masaža se pokazala kao izvrsna terapija za liječenje boli u vratu.

Saznajte kako napraviti ovaj eliksir za liječenje migrene, žgaravice, bolova u zglobovima i mišićima!

Tehnike opuštanja mogu olakšati bol uzrokovanu teškim glavoboljama i migrenama. Istraživači su također otkrili da masažna terapija i osteopatija mogu pomoći kod boli u leđima. Terapije i tretmani opuštanja i tai chi pomažu ljudima s fibromialgijom.

Znanstvenici su nakon istraživanja zaključili da, osim klasičnih lijekova, zaista postoje alternativni načini za ublažavanje boli. Ukoliko pacijenti ne žele, ne mogu ili ne smiju provoditi klasičnu farmakoterapiju, mogu se u dogovoru s liječnikom odlučiti za navedene prirodne metode ublažavanja boli.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti