Astrološki humor - kako se horoskopski znakovi suočavaju sa iskustvom moguće smrti?

Astrološki humor - kako se horoskopski znakovi suočavaju sa iskustvom moguće smrti?

Astrološki humor - kako se horoskopski znakovi suočavaju sa iskustvom moguće smrti?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Tko je ovdje glavni? Želim odmah vidjeti Boga, molim vas. Jesam li mrtav? Ajme, nikada nisam mislio da će se to meni dogoditi. Gdje mogu dobiti kristalnu palaču s bijelom svjetlošću?

Bik

Dok napušta tijelo, Bik shvaća da više nema želudac i odmah se vraća u tijelo, bez da vidi svjetlost na kraju tunela i Boga, zbog čega je skeptičan cijeli život.

Blizanac

Blizanci se ne fokusiraju na samo iskustvo, već na to kako će moći prepričati neku priču. Blizanci se snalaze dobro s riječima. Obično se vrlo brzo vrate u tijelo, a usta počnu raditi puno prije nego ostatak tijela.

Rak

Rakovi obično žive i do 125 godina i ne susreću se sa iskustvom moguće smrti, ali mogu doživjeti slična iskustva kada se ohrabre i izađu iz kuće po kućne potrepštine.

Lav

Ne, ja nisam mrtav. Nisam. Koji su ovo ljudi u bijelim ogrtačima? Što to pjevaju? Nisu baš usklađeni. Ja mogu pjevati bolje od njih! Gdje je voditelj zbora? Odmah mi treba mikrofon!

Djevica

Odradit će maraton od 60 sati, doživjet će kolaps i napustiti tijelo. Djevica će proći kroz taj prekrasan tunel, ali uskoro će se zabrinuti oko toga kako će njeni bližnji živjeti bez nje pa će se vrlo brzo vratiti u tijelo, ustati, reći da je živa i pogledati na sat.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Vaga

Plovit će iznad tijela. Malo će u njega ući, malo izaći i, u konačnici, opet ući. Vaga vidi tunel i svjetlost na njegovom kraju. Je li to Isus? Čekaj malo, ovo mi izgleda kao nešto što bih obukla. Nikada se neće odlučiti proći kroz tunel (na kraju krajeva, kakva je to smrt ako se s nekime ne može podijeliti?). Vaga će se brzo vratiti u tijelo i biti opčinjena misterioznim iskustvom.

Škorpion

S obzirom da većina Škorpiona ima devet života, svaki put će drugačije doživjeti iskustvo smrti. Kada budu najbliže smrti, većina će proći kroz tunel i vidjeti osobu s kojom žele seks.

Strijelac

Strijelac pluta izvan tijela i smije se glupom načinu na koji je umro. Nakon što uđe u tunel i vidi svjetlost, odbija se vratiti u tijelo jer već godinama pokušava pobjeći iz njega. Strijelac je toliko znatiželjan oko toga je li religija utemeljena na istini pa će njegova moguća smrt zapravo biti trenutak sreće koji će iskoristiti da bi nešto naučio, ali će ga onda liječnici prevariti i vratiti na Zemlju.

Jarac

Jarcu će trebati malo više vremena da shvati da je mrtav jer postoje posebne sobe koje izgledaju kao uredi. Jarac će se susresti s pametnim poslovnim čovjekom kojega će pitati za poslovne savjete, tražiti potvrdu uspjeha i kritiku grešaka. Vrlo brzo će se vratiti u tijelo jer ne može podnijeti samo duhovno postojanje.

Vodenjak

Vodenjak će proći kroz ružičasta vrata i shvatiti da raj nije baš zabavan i poželjet će otići u pakao jer je to mjesto gdje pravila postoje da bi se kršila. Ironično je to što je za Vodenjaka ovo iskustvo ekstremno tradicionalno, vidi Boga, Sv. Petra i rajski zbor, zbog čega i poželi poći u pakao. Kada ode u pakao, preplaši čak i Sotonu koji ga istjera i vrati natrag u tijelo.

Ribe

Ribe iz nekog razloga ni ne dožive iskustvo smrti. Njima je to poput tipičnog dana na poslu. Većina Riba će vidjeti izmučena lica koja će ih nagovarati da se vrate natrag u tijelo.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije